+ Film

Lányok irtják majd a szellemeket

Szellemirtók

A nyolcvanas években Bill Murray, Dan Aykroyd és Harold Ramis játszották a főszerepet két Szellemirtók-filmben is, és tervben volt egy harmadik.

Új szereposztásban forgathat klasszikus filmet Paul Feig, aki egyelőre nem hivatalosan, de esélyes a produceri és rendezői posztra. A Sony Pictures kereste fel, hogy érdeklődik-e a Szellemirtók iránt. Feig, akit korábban a Koszorúslányok és a Női szervek készítőjeként ismerhettünk, igazán lelkes, szóval tárgyalják a dolgot. Talán nem is meglepő, hogy két nőközpontú vígjáték után a Szellemirtókat is női főszereplőkkel képzeli el.

A nyolcvanas években Bill Murray,

Dan Aykroyd és Harold Ramis játszották a főszerepet két Szellemirtók epizódban is, és tervben volt egy harmadik. Ivan Reitman, aki 1984-ben és 1989-ben rendezte a filmeket, kiszállt a buliból Ramis februárban bekövetkezett halálakor. Még nem derült ki, hogy a Sony Pictures új szereposztású filmje folytatásként jelentkezik-e, vagy a két dolog teljesen külön szálon fut majd. A sorozatban harmadik részt eredetileg Gene Stupnitsky (Office) és Lee Eisenberg (Rossz tanár) írták, a Feig-féle produkcióhoz viszont a nulláról kezdik a forgatókönyvet.

Az eredeti film két Oscar-jelölést

kapott „legjobb eredeti betétdal” és „legjobb vizuális effektusok” kategóriában. Az Amerikai Filmintézet százas listáján, ahol a legjobb vígjátékokat sorolják fel, az előkelő 28. helyen áll. Reméljük szerencsét hoznak majd a történetnek a hölgyek. Fordítva már tudjuk, hogy működik. Annak idején Sigourney Weaver úgy kapta meg Dana szerepét, hogy morgott, vicsorgott és össze-vissze forgolódott a kanapén, hogy bemutassa milyen az, amikor karaktere paranormális befolyás alá kerül. Intenzív.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top