+ Film

Kiderült, hogyan halt meg Robin Williams

Robin Williams öngyilkos lett a kaliforniai rendőrség szerint – a drogfüggőséggel és depresszióval küszködő Oscar-díjas színész felakasztotta magát.

Újabb részletek derültek ki Robin Williams haláláról. A kaliforniai rendőrség kedden megerősítette a feltételezéseket, hogy a színész öngyilkos lett helyi idő szerint hétfőn.

A tájékoztatás szerint az Oscar-díjas hollywoodi sztár felakasztotta magát San Francisco környéki otthonában, holttestét személyi asszisztense találta meg a hálószobában.

Robin Williams csuklóján vágási sérüléseket, a holttest mellett egy zsebkést találtak, de a sebek nem voltak végzetesek, a halált akasztás általi fulladás okozta – közölte Keith Boyd, a Marin megyei seriffi hivatal igazságügyi orvosszakértője.

A drogfüggőséggel és depresszióval küszködő színész – helyi idő szerint – hétfőn délelőtt vetett véget életének:  felesége fél 11-kor távozott hazulról, ekkor Williams még az ágyában aludt. Személyi asszisztense fél órával később ment be hozzá, és már holtan találta.

A rendőrség közölte, hogy nem talált semmiféle, esetleges idegenkezűségre utaló jelet.

A halálesetről tartott keddi sajtótájékoztatón nem válaszoltak arra az újságírói kérdésre, hogy a színész hagyott-e maga után búcsúlevelet – arra hivatkoztak, hogy a vizsgálat még folyamatban van. A holttesten toxikológiai vizsgálatokat is végeznek.

 

Forrás:  origo

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top