+ Ajánló

Augusztus 18-ig kedvezményesen lehet jelentkezni a JAK-táborba

A József Attila Kör 26. táborát az utóbbi évektől eltérően Szigliget helyett Balatonszemesen rendezik

A Nemzetközi Visegrádi Alap rendszerváltás tematikájú internacionális V4 workshopjával egészül ki a József Attila Kör 26. nyári tábora, amely az elmúlt évtizedektől eltérően, a szigligeti Esterházy kastély átépítése miatt idén Balatonszemesen, az Esély Budapest Alapítvány Ifjúsági Táborában lesz. A tábor programjai a történelmi és társadalmi fordulat 25. évfordulóját járják körbe. Mint minden évben, idén is lesznek írószemináriumok, könyvbemutatók, filmvetítések, kerekasztal-beszélgetések, exkluzív színházi előadások, bemutatkozik a legfiatalabb írógeneráció és számos külföldi vendégművész. A JAK-tábor kiemelt támogatója a MrSale Öltönyüzlet.

A gasztro- és rövidpróza-szemináriumot Cserna-Szabó András, a költészetit Kabai Lóránt, a slamináriumot Csider István Zoltán és Pion István tartja.  A drámacsoportot Gáspár Ildikó vezeti. A meghívott között szerepel mások mellett Parti Nagy Lajos és Grecsó Krisztián, és korábbiaknál is erősebben lesznek jelen a társművészetek.

A táborba augusztus 18-ig kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Napijegy:
JAK-tagoknak és diákoknak 3.800 Ft
Nem JAK-tagoknak 4.400 Ft

Ötnapos bérlet:
JAK-tagoknak és diákoknak 19.000 Ft
Nem JAK-tagoknak 22.000 Ft

A jelentkezéssel kapcsolatos további információk, valamint a részletes program a József Attila Kör honlapján olvashatók.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top