+ Ajánló

Fenyő Miki is rázni fogja a Virágkarneválon!

Fenyő Miklós

A 45. Virágkarnevált idén a Nagyerdőben tartják, ahol igazi sztárdömping várható: fellép Fenyő Miki, Dolly, az R-Go és még sokan mások.

Idén a megújult Nagyerdő ad otthont a 45. Debreceni Virágkarnevál programjainak, többek között koncerteknek, kiállításoknak és táncbemutatóknak augusztus 15. és 22. között.

Augusztus 20-án indul a belvárosi Piac utcától a Nagyerdei Stadionig a virágkarneváli menet, amelyet 15 virágkocsi gazdagít. Ezen az estén fellép Fenyő Miklós és Dolly, valamint Bogi, az Eurovíziós Dalfesztivál Dal című vetélkedőjének döntőse, Szabó Ádám tangóharmonikás és Szabó Dávid, a Budapesti Operettszínház színésze. Napközben Gubás Gabi és az Alma együttes ad koncertet, a kínálatot virágkocsi kiállítás és folklórcsoportok bemutatói színesítik, a napot tűzijáték zárja.

A karneváli héten Debrecen főterén fellép az R-GO, a Napoleon Boulvard, a Hooligans, Vastag Csaba és Vastag Tamás. Életre kelnek Csukás Isván mesefigurái, a Lurkó szigeten bábszínház és táncbemutató szórakoztatja a közönséget. A Nagyerdei Szabadtéri Színpadon 17-én St. Martin, 22-én Demjén Ferenc ad koncertet.

A programkínálatban szerepel egyebek mellett a Galiba Gyermekfesztivál, a 3. Debrecen Hangja döntője és a 3. Debreceni Cseh Sörünnep is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top