+ Zene

Újra együtt énekel Michael Jackson és Freddie Mercury

freddie mercury

A hírt a Twitteren jelentette be William Orbit, a 3 Grammy-díjas zenei producer.

A Twitteren jelentette be William Orbit, a 3 Grammy-díjas zenei producer, hogy az ő keze alatt formálódik a legendás rockegyüttes legújabb lemeze, ami még idén karácsony előtt megjelenhet.

Még tavaly nyáron nyilatkozta William Orbit, hogy egy olyan dalon dolgozik, amelyben Freddie Mercury és Michael Jackson is énekelni fog – ez a sajátos posztumusz kollaboráció is valószínűleg helyet kap az év vége felé megjelenő új Queen-albumon, ami a hírek szerint Queen Forever címmel jöhet ki. A két legendás énekes még Jackson Thriller című lemezének felvétele során rögzített három közös számot, ezekhez nyúlhatott értő kézzel a producer.

Ez lesz a második alkalom, hogy a Queen még élő tagjai új albummal jelentkeznek Freddie Mercury 1991-es halála óta – a Made in Heaven című korong 1995-ben jött ki, és korábban rögzített Mercury-vokálokat tartalmazó számokból állt. Ugyanez lesz az új lemez koncepciója is, annak ellenére, hogy az utóbbi években Adam Lambert énekessel kiegészülve turnézott a zenekar.

William Orbit leginkább Madonna 1998-as, Ray of Light című albumának producereként és zeneszerzőjeként lehet ismerős, de dolgozott már a Blurrel, Pinkkel, Robbie Williamsszel és Britney Spearsszel is.

(Forrás: hvg.hu)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top