+ Film

Tarantino már nem durcás, újra forgatni kezdett

tarantino

Mindenki legnagyobb örömére, a film kapcsán elhangzott kérdésre Tarantino ezt válaszolta: Igen, meg fogjuk csinálni a The Hateful Eight-et.

Folytatja a munkát a The Hateful Eight című westernjén Quentin Tarantino – írja az MTI

Miután januárban kiszivárogtatták a rendező legújabb filmjének forgatókönyvét, Tarantino annyira méregbe gurult, hogy lefújta az egész produkció forgatását és pert indított a galád portál ellen. A kereset hol lefújta, hol pedig elindította, de végül elállt a pertől. Mindenki legnagyobb örömére, a vasárnap zárult San Diego-i Comic-Con fesztiválon a film kapcsán elhangzott kérdésre ezt válaszolta:

Igen, meg fogjuk csinálni a The Hateful Eight-et.

Tarantino korábban már elmondta, hogy második és harmadik verziót is írt a westernhez, így sejteni lehetett, hogy nem szállt ki végleg a produkcióból. A készülő új film a polgárháború utáni évekről szól majd.

Hollywoodi források szerint a westernek iránt rajongó rendező John Sturges filmje, A hét mesterlövész címével játszott el, amikor a The Hateful Eight (A nyolc förtelmes) címet adta filmjének. Sturges hatvanas évekbeli klasszikus westernje Kuroszava Akira A hét szamuráj című 1954-es alkotása nyomán készült.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top