+ Ajánló

Vécétúrák Londonban

A teljes gyönyör érdekében a nő egy wc pumpával helyettesíti az idegenvezetőknél jelzésként szolgáló esernyőt.

A Londoni WC Túra (London Loo Tours)  egy kiváló kikapcsolódást nyújt azoknak, akik másképp akarják látni a világot és fogékonyak a fontos szociális problémákra. A sajátos szolgáltatás megannyi érdekes izgalmat kínál a kalandor lelkű budituristáknak

Angliában tombol a vécéőrület, az illemhelynek már nem pusztán külön napot szentelnek, de egyre több nyilvános wc-t alakítanak át trendi kocsmává vagy éppen étteremmé. A budirajongást lovagolta meg Rachel Erickson is, aki Kaliforniából költözött Londonba, még 2011-ben. Idegenvezető lett és megalapította az idáig egyetlen illemhely tematikájú idegenvezető céget, mely London legérdekesebb latrináinak világába kalauzolja el az érdeklődőket.

6

A nő eredetileg Shakespeare túrákat akart vezetni, de végül annyi érdekes dolgot megtudott a nyilvános wc-k történetéről, hogy úgy döntött inkább ezt választja sétája témájául.
Erickson szerint óriási népszerűség övezi túráit, melynek sikerét többek között ezzel indokolja:

Remek, hogy mindenkinek van egy vécés sztorija.

A sajátos kirándulás egyaránt érinti a funkciójából kilépő, mára már átalakított egykori toaletteket, valamint a történelmi fontosságú mellékhelyiségeket is. A teljes gyönyör érdekében a nő egy wc-pumpával helyettesíti az idegenvezetőknél jelzésként szolgáló esernyőt.

Ha lúd, legyen kövér az oldal webshopján vásárolhatunk ajándék budi utalványt, de van itt burzsujnak kinéző wcpapír is és wc-s könyvek tárháza, ahol olyan gyöngyszemeket találhatunk, mint a How to shit around the world vagy a Flushed with Pride: The Story of Thomas Crapper.

51qFnhBn17L

Aki kíváncsi a vécék egyedi világára, az a BBC videójából kap egy szeletet a szürreális élményből:

https://www.youtube.com/watch?v=VSdHarI9Nbo

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top