+ Film

Privát vetítésen nézheted meg a Star Wars 7-et

star wars 7

J. J. Abrams rendező hétfői videoüzenetében foglalta össze az akció eddigi eredményét, és arra biztatta a rajongókat, hogy az utolsó héten is minél többen csatlakozzanak az adományozókhoz.

A Star Wars 7. részét rendező J. J. Abrams felhívására az elmúlt két hónapban eddig 119 országból támogatták a film rajongói a produkció adománygyűjtését az ENSZ Gyermekalapja, az UNICEF számára.

A rendező hétfői videoüzenetében foglalta össze az akció eddigi eredményét, és arra biztatta a rajongókat, hogy az utolsó héten is minél többen csatlakozzanak az adományozókhoz. Abrams a sci-fiben szereplő X-szárnyú bombázó előtt beszélt arról, hogy a játék pénteken zárul. Az adományozók egyikének ugyanis lehetősége nyílik arra, hogy egy privát vetítésen a bemutató előtt láthassa majd a kész filmet.

A jótékony akciót az Omaze adománygyűjtő platformon szervezték meg. A játék győztese egy vendégével együtt elrepülhet Londonba, a film forgatásának helyszínére, ahol találkozhat a szereplőkkel, betekintést kap a forgatásba, és jelmezbe bújva őt is megörökítik egy jelenetben.

A Star Wars: Force for Change kampányban az adomány nagyságától függően egyéb díjak is várnak a részvevőkre.

A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a kampányban már az első 24 óra leforgása alatt egymillió dollár gyűlt össze, és a filmet gyártó Disney filmstúdió is felajánlott egymillió dollárt.

(A cikk egy MTI-hír szerkesztett változata)

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top