+ Ajánló

Ha jó fej vagy, itt segíthetsz a gyerekeknek játszóteret építeni

játszóteret

Elsőstől ötödikes gyerekekig szeretnének délután játszani, egy csomóan már támogatják őket, például a Notre Dame Női Kanonok- és Tanító Rend, de még bele kell húzni, hogy megvegyék a képen látható játszóteret.

Tisztelt Támogató!

A zalaegerszegi Mindszenty József Általános lskola, Gimnázium és Kollégium meglévő játszóterének bővítését tervezi.

A beruházás megvalósításával célunk segíteni az első öt évfolyam osztályainak délutáni szabadidős és mozgásos foglalkozásainak megvalósítását, segítve a játékos gyermekkor megőrzését.

A fenti képen látható játszótér kialakítása közel 5 millió forintba kerül. A megvalósítás azonban az iskola szűkös költségvetéséből nem finanszírozható, ezért a Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzatához, az iskolai alapítványhoz, és a Notre Dame Női Kanonok- és Tanító Rendhez, mint fenntartóhoz fordultunk segítségért. Mindegyik megkeresett szervtől kapunk támogatást, azonban a teljes vételárhoz szükséges pénzügyi fedezet még nem áll rendelkezésünkre.

Kérjük Önt, hogy lehetőségeihez mérten támogassa iskolánkat, hogy tanulóink a következő tanévtől „birtokba” tudják venni a játszóteret, ezzel is segítve a gyermekek délutáni szabadidejének hasznos eltöltését. Bankszámlaszámunk: 11749008-20009575, közlemény rovatba kérjük, írják bele: Játszótér

Segítő együttműködését köszönjük! Iskolavezetés

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top