+ Film

Ki vagy (szivárogtatva), Doki?

Doktor Who - Peter Capaldi - doki

Titokzatos módon kiszivárgott a Ki vagy, Doki? című BBC-sorozat öt epizódjának forgatókönyve az epizódok sugárzása előtt két hónappal.

Titokzatos módon kiszivárgott a Ki vagy, Doki? című BBC-sorozat öt epizódjának forgatókönyve az epizódok sugárzása előtt két hónappal.

A BBC Worldwide szigorú vizsgálatot ígért az ügyben, ráadásul arra kérte a rajongókat, hogy ne terjesszék az internetre kikerült „befejezetlen anyagokat”, mert azzal elrontják a széria nézőinek szórakozását.
Az augusztus végén műsorba kerülő nyolcadik évadban Peter Capaldi veszi át a címszerepet.
Az idők folyamán sok változáson átesett sci-fi-sorozat főhőse a „Doktor”, titokzatos időutazó, aki útjai során különböző kalandokba keveredik. Az hatvanas években kezdett történetet a nyolcvanas évek végéig vetítette a brit televízió, majd 2005-ben újraindították.
A BBC-nél azt gyanítják, hogy a forgatókönyvek a BBC Worldwide amerikai irodájából szivárogtak. A világhálón közzétett forgatókönyvek közül az első a Deep Breath címet viseli, és „privát és bizalmas anyag” megjelöléssel.
Már az előző évad is hasonló rejtélyes ügy kapcsán vált még ismertebbé: néhány amerikai rajongója DVD-ken küldte szét az évad befejező epizódját három héttel a tényleges sugárzás előtt.

Egyesek szerint, ahogy tavaly, úgy idén is a reklámkampány részét képezi a kiszivárogtatás. Az igazán megszállott rajongók szerint pedig a Doki keze lehet a dologban…

https://www.youtube.com/watch?v=S-OTRrsnhIU

(Cikkünk az MTI-hír szerkesztett változata.)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top