+ Pályázat

Színházi Befogadó Pályázatot hirdet a Bakelit

bakelit

A nyertes produkciókat a Bakelit, személyes megegyezés szerint akár több alkalommal is műsorra tűzi a 2014/15-ös évadában.

A Bakelit Multi Art Center színházi befogadó pályázatot hirdet alternatív, független, saját infrastruktúrával nem rendelkező hazai és határontúli társulatok számára meglévő és új előadások bemutatására a Bakelit Multi Art Centerben működő Első pesti gyárszínház színpadán, műfaji megkötések nélkül.

A jelentkezési határidő: július 15. éjfél.

Az elbírálás szempontjai:
szakmai felkészültség – eddigi referenciák – nyitottság – szellemesség – megvalósíthatóság – közönségszervezési hajlandóság – díszletigény (egyszerűbb díszlet előny) – az előadás műsorra tűzés időpontjainak meghatározása több időpontban.
A szakmai zsűri által kiválasztott társulatok számára teret biztosítunk az előadás közvetlen bemutatása előtti próbákhoz, illetve a bemutatáshoz. A helyszín mellett szakmai és infrastrukturális segítséggel is állunk a nyertes pályázók rendelkezésére, úgymint:

– Innovatív elképzeléseinkkel, bővülő hazai-és nemzetközi kapcsolatrendszerünkkel, igény
esetén szakmai tanácsokkal segítjük a társulatok munkáját.

– Hosszú távú partnerség lehetősége intézményünkkel (közös projektek, közös pályázatok)

– A nyertes produkciókat intézményünk, személyes megegyezés szerint akár több alkalommal is műsorra tűzi színházunk 2014/15-ös évadában, valamint nemzetközi kapcsolatainkon keresztül a külföldi bemutatkozás lehetőségét is igyekszünk megteremteni.

A pályázat további részleteiről a bakelitstudio.hu weboldalon tájékozódhatnak.

A döntést 2014. július 31-én tesszük közzé a honlapunkon, illetve minden pályázót emailben is értesítünk.
A pályázattal kapcsolatban további információk a szinhaz@bakelitstudio.hu e-mail címen illetve a 06-30-950-3780-as telefonszámon kérhetők.

Pályázati kapcsolattartó: Paróczay Csaba (+36 30 950 3780)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top