+ Film

Vedd meg Laura Palmer házát a Twin Peaks-ből!

twin peaks

Mostanság reneszánszát éli a Twin Peaks: nemsokára a magyar tévében is újra vetítik, júliusban pedig érkezik a sorozat újrakiadása is.

Kihagyhatatlan ajánlat: eladósorba került az a ház, amelyben a Palmer család lakott a Twin Peaks sorozatban. A Washingtonban található házat most 125 millió forint körüli összegért megveheti az, aki azon az ablakon keresztül szeretne gyönyörködni a tájban, ahol anno Gyilkos Bob bemászott. A bátor jelentkezők itt találnak elérhetőséget.

twin peaks

A David Lynch és Mark Frost által létrehozott Twin Peaks (1990-1991) merőben újat hozott a televíziós sorozatok világába. A mindössze két évadot és 30 epizódot megélt legendás sorozat körül kultikus rajongás alakult ki az elmúlt 25 évben, amely részben annak is köszönhető, hogy idő előtt levették a képernyőről. Készült egy előzményfilmje is 1992-ben Twin Peaks – Tűzz, jöjj velem! címmel, amely már vegyesebb kritikákat kapott.

A hirdetés amúgy nem említi a ház filmszerepét, de a Twin Peaks-rajongók elől nehéz bármi ilyet titkolni. A sorozat rajongói annyira elkötelezettek, hogy rendszeresen fesztiválokon találkoznak egymással és a sorozat készítőivel. Idén sem marad el: augusztus elején lesz North Bendben, de a jegyek már most elfogytak.

Mostanság reneszánszát éli a sorozat: nemsokára a magyar tévében is újra vetítik, júliusban pedig érkezik a sorozat Blu-Ray kiadása is. A The Entire Mistery címre keresztelt újrakiadása azért különösen izgalmas, mert az extrák között 90 perc eddig soha nem látott Twin Peaks található.

A Google segítségével az utcaképet itt lehet megtekinteni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top