+ Tudósítás

Vaginaszoborba szorult az amerikai fiú

Érdekes élmény lehet, mikor mentős vagy és azzal hívnak fel, hogy gyere gyorsan, egy srác beragadt egy vulvába. Pedig itt pontosan ez történt.

Érdekes élmény lehet, mikor mentős vagy és azzal hívnak fel, hogy gyere gyorsan, egy srác beragadt egy vulvába. Pedig itt pontosan ez történt.

vaginaszobor 3

A pontos részleteket nem ismerjük, de pár napja Németországban történt az eset. Az amerikai cserediák, nem tudni miért, de belemászott a  Tübingen Egyetem Mikrobiológiai Intézete előtt található, vaginát formáló kőszoborba. Több mint húsz sikertelen mentő- és rendőrségi hívás után (vajon ők sem akarták elhinni, hogy ez nem ugratás, hanem komoly értesítés?) jöttek ki a helyszínre, hogy kiszabadítsák a romlott fantáziájú fiút. A márványszobor neve Pi Chacan (ez magyarul kiejtve, a szobor témájának ismeretében elég vicces – amúgy szeretkezést jelent a kifejezés), 2001-ben készült Fernando de la Jara perui művész jóvoltából.

vaginaszobor 1

vaginaszobor 2

Végül huszonkét tűzoltós

szabadította ki a szobor megrongálása nélkül a fiút, és a német lapok szerint “nem voltak túlzottan elragadtatva”. A rendőrség még nem adott ki további információt az abszurd eset miértjéről és hogyanjáról, de feltételezhető, hogy az amcsi srác egy selfie-t szeretett volna a kortárs szobor belsejéből készíteni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top