+ Parasztvakítás blog

Mit látsz a képen?

látsz

Az Öt kis medve szárnyra kelne című hondurasi népmesét adják elő. (Vagy ha jobb ötleteid vannak, írd meg nekünk kommentben.)

1. Felolvasó színházi produkció, amit a Visegrádi négyek pályázatán elnyert pénzből hoztak létre. Az Öt kis medve szárnyra kelne című hondurasi népmesét adják elő. A kellékes ugyan beígérte a medveálarcokat, de egy piros lámpánál belehajtott az előtte álló, Hévízre igyekvő orosz konvojba.

2. A Vitázó ifjúság című programsorozat senior verzióján arról kellett számot adni a versenyzőknek, hogy a rendszerváltás előtt melyik ország fogadta volna be Drakulát, ha politikai tevékenysége miatt kiutasítják Romániából.

3. A találkozón résztvevő közönség bevonásával azt vizsgálták, hogy ta szinkrontolmácsok többszöri fülbesúgás után hogyan adják át anyanyelvükön azt az információt, hogy „Kérem, álljon vállszélességű terpeszbe!”

4. A versenyzők arról adnak számot, hogy hány különböző ízesítésű rágógumit kóstoltak életükben, mire megtalálták a legoptimálisabbat, amely az előző éjjel elfogyasztott alkohol szagát garantáltan elnyomja.

5. Történelmi pillanatnak lehetünk szemtanúi. A Visegrádi négyek ünnepélyes keretek között ezen a napon átalakult Visegrádi ötökké. Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország rövid területi vita után fölvette tagjai közé az Európai Uniót.

Ha jobb ötleteid vannak, írd meg nekünk kommentben!

2 hozzászólás

2 Comments

  1. tré-fi szerint:

    extra-vékony futópadot reklámoznak a politikusok. vitás kérdéseket a jövőben ilyen eszköz segítségével döntik el. (sorsolni fogják, hogy a helyben megtett távolság, vagy a gyorsaság számít-e az adott kérdés eldöntésekor.)
    kipróbálás után az ukrán és az orosz elnök is kap egyet egyet….

  2. Urbán-Szabó Béla szerint:

    Tigrisek közt egy oroszlánt.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top