+ Zene

Paul Simon összetörte felesége szívét

Paul Simon meglökte a nőt, mire az megütötte. A helyszínre érkező rendőrök szerint felszínes vágás volt a Paul fülén, az asszony csuklóján véraláfutás.

Ejtette a Paul Simon és Edie Brickell énekes házaspár elleni rendbontási ügyet kedden egy connecticuti bíróság. A házaspárt egy áprilisi összezördülése nyomán idézték be, ami miatt a férj kihívta a rendőrséget.

Brickell április 26-án az otthonukhoz kiszálló rendőrségnek azt mondta: férje meglökte, mire ő megütötte. A helyszínre érkező rendőrök szerint Simonnak egy felszínes vágás volt a fülén, az ittasnak tűnő asszony csuklóján pedig véraláfutás látszott.

A családi perpatvarról azon kívül semmi nem szivárgott ki, amit az énekesnő állított, hogy férje 22 évi házasság után olyat tett, amivel „összetörte a szívét”.

Egy korábbi bírósági meghallgatáson már azt nyilatkozták a sajtónak, hogy minden rendben van közöttük.

A keddi tárgyaláson egyikük sem jelent meg, az ügyész pedig az ügy elejtését kérte a bírótól.

A tizenkétszeres Grammy-díjas, 72 éves Paul Simon, a Dalszerzők és a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagja a világhírű Simon és Garfunkel duó tagja volt 1971-ig, majd szólókarriert csinált. Még most is aktívan zenél, márciusban zárult amerikai turnéja Stinggel.

A 48 éves Edie Brickell folk-rock énekes-dalszerző 1992-ben ment feleségül Paul Simonhoz. A házaspárnak három gyereke van. Írta BBC.

(A cikk egy MTI-hír szerkesztett változata)

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top