+ Fotó

Műalkotások uzsonnás dobozban

Joggal lehetünk irigyek ezekre az amerikai kölykökre. Parizeres zsemle helyett kreatív és művészi kaja-kompozíciókat kapnak az uzsonnás dobozba.

A san francisco-i blogger, Beau Coffron, akit a netes közösség Lunchbox Dad-nek (vagyis uzsis doboz apunak) hív, minden nap egyedi meglepetéssel kedveskedik kislányának: uzsonnás dobozába művészi módon pakolja be az aznapi ennivalót, kislánya kedvenc mesehőseit formázva.

Műalkotások uzsonnás dobozban

Műalkotások uzsonnás dobozban

Műalkotások uzsonnás dobozban

Műalkotások uzsonnás dobozban

Műalkotások uzsonnás dobozban

Coffron teljes állásban dolgozik és a szerencsés kislányon kívül még két gyermek édeasapja, akik csupán azért nem kapnak még uzsonnás doboz-alkotásokat, mert még nem járnak iskolába. A blogger oldalán igyekszik összes művét dokumentálni és az kompozíciók receptjeit is megosztja az érdeklődőkkel.

Coffron-hoz hasonlóan a gyerek kajájával kreatívkodik Samantha Lee is, aki szintén a blogján rögzíti gyermekeinek készült étel-kompozícióit. A kajával ügyeskedő anyukák-apukák egyre népszerűbbek a neten, Samantha Lee Instagramját például már több, mint fél millióan követik.

lee7

lee5

lee 6

lee 4

lee 3

Itt az őrülten kreatív szülők sorának még nincs vége. A massachusets-i grafikus dizájner David Laferriere az elcsomagolt szendvicsek fóliáira rajzol minden nap. David-nek két fia van, és már több mint 1500 mókás szendvicset vittek már a suliba ilyen módon becsomagolva.

szenya5

szenya4

szenya3

szenya2

szenya1

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top