+ Ajánló

Mozizz ingyen! – Friss japán filmek a Toldiban

Teltház esetén a szervezők értelemszerűen nem tudják mindenki számára garantálni a belépést.

Keddtől szombatig zajlik a Toldi moziban a Japán Alapítvány idei filmhete, amelyen az elmúlt évek japán filmsikereit vetítik le a hazai közönségnek, angol felirattal és magyar szinkrontolmáccsal, ingyen.

A kínálat sokszínű, a hat film között szerepel számítógépes rajzfilm, történelmi dráma, road movie és sci-fi. Az egyetlen kockázat az egészben az, hogy teltház esetén értelemszerűen a szervezők nem tudják mindenki számára garantálni a belépést.

Kedden este 19 órától egy regényadaptáció (A H nevű fiú), szerdán egy drámai hangvételű road movie (Kedvesem), csütörtökön egy almatermesztőről szóló érzelmes abszurd (Csodaalma), pénteken egy szatíra (Vendégszeretet ügyösztály), szombaton egy gyerekfilm (Szörnyek szigete), míg vasárnap egy látványos futurisztikus thriller (Platina adat) kerül vetítésre.

10330360_763115607044039_1783560827563249431_nA Toldi mozi egyik Facebook-bejegyzése szerint a filmek nem digitális hordozóról, hanem klasszikus kópiáról fognak menni. Postán érkezett dobozok, benne a filmtekercsekkel.

Első ránézésre a legbátrabb ínyencek számára a Csodaalmát ajánljuk, ami egy bioalmatermesztő kálváriáját meséli el:

Részletesebb program az esemény honlapján.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top