+ Toll a füledbe!

Cseh Miklósné: Szeszélyes hulladék

A nők minden előjel nélkül 50-60 éves kor között kiugranak a hitvesi nyoszolyából. Kapuzárási pánik.

A Toll a füledbe! pályázatunkra érkezett Cseh Miklósné írása, amely szinte minden kategóriában szerepelhetett volna. Festmény: Charles Shannon The Pursuit  Nudes Swimming 1922.

A nők minden előjel nélkül 50-60 éves kor között kiugranak a hitvesi nyoszolyából. Kapuzárási pánik.

Februárban akaratomon kívül vadvízi tegezésbe kezdtem a mai magyarországi egyedülálló, vagy magányos, vagy magát annak valló férfiak jelentős részével.

Egy társkereső oldalán hullámoznak a sziklák előtt, mögött. A sziklák között a vadvízen nők eveznek, és több, kevesebb sikerrel próbálnak összetegeződni, és legalább időlegesen kikötni egy-egy szikla környékén.

Tartok tőle, hogy jelentős részük csontvázként, padon ülve végzi. Az Igazira várva felirattal a háttámlán.

A feladat nehéz. Sokan védőfelszerelés nélkül indulnak útra, nem viselnek mentőmellényt, pedig nem is tudnak úszni, vagy védősisakot, pedig a sziklák között könnyen beveri a fejét az ember.

A másik oldalt megkérdezve, talán azt mondanák, olyan ez a sok evező nő, mint egy rakás szeszélyes hulladék. Mivel, ma már az emberek nagy része szelektíven gyűjt, nekiállnak szétválogatni.

Van, aki úgy szelektál, mint sokan az építőipari pályázatoknál. A két szélsőt levágja, és a közepéből válogat.

Talán durvaságnak tűnik nőtársaimat (magammal együtt természetesen) hulladékként minősíteni, és sokan biztosan meg is sértődnek, de legyünk őszinték, csak egy folyamat már nem használatos végtermékeként kerültünk vadvizekre. Az más kérdés, hogy önként léptünk ki egy folyamatból, küldtek bennünket, netán a sors helyezett pályára, mint engem.

Azt megdöbbenve tapasztaltam, hogy a nőknél is van kapuzárási pánik! Férjeik mélységes döbbenetére (szerintük!), minden előjel nélkül 50-60 éves kor között kiugranak a nők a hitvesi nyoszolyából. Elköltöznek, vagy regisztrálnak egy társkeresőn, amit azután a férj megtalál a számítógépen.

Továbblépve, ha a nők a szeszélyes hulladék, bizony a férfiak itt a veszélyes hulladék!

Mivel én őket jobban megismertem talán az elmúlt két hónapban, szeszélyes hulladékként a veszélyes hulladékról írok.

És, én is szelektíven gyűjtők jó ideje, ezért szétválogatom az elém kerülőket.

Szintén kor alapján először, mert bár én 59 éves vagyok, talán népszerűbb a negyven alattiaknál, mint felette. Sőt 26 évesen is többen megkerestek. Gondolom, nem az édesanyjukra emlékeztetem őket.

Szóval a kor szerint már csoportosított anyagot tovább válogatom.

Van a Titokzatos. Ő az, aki komoly felkészülés után áll ki a sziklák közé. Álnevet választ, álcímet, áltelefont vásárol, képet nem tesz fel. Még állszakállal sem. A foglalkozását sem adja meg, nehogy a miatt rávetődjön a sok pénzére és egzisztenciájára éhes amazon.

Kérésre küld képet, és bizton állíthatom, nem fenyegeti az a veszély, hogy sokan ágyba döntenék az első alkalommal!

Van a Megélhetési. Viszonylag jó külsővel, szép helyen, remek bemutatkozó szöveggel gyűjti a potenciális ügyfeleket. Például biztosítási ügynök. Azután, persze, kibújik az ügynök a zsákból, amikor ismerkedésre kerül a sor.

Van az Öröktárskereső. Évek óta fenn van egy társkereső oldalán. Innen fogják sírba lökni. Jó esetben a társkereső saját halottjának tekinti, és közzéteszi a gyászjelentést. „Fájdalommal tudatjuk, hogy XY hosszú, türelemmel viselt társkeresés közben elhunyt.”

Vannak az Értékelők. Ők azok, akik valamilyen megfontolásból, nem igazán keresnek senkit, vagy már lemondtak róla, évek óta passzív tagok. De, reggelente kávé mellé nem kalácsot esznek, hanem társkeresnek. Azaz, értékelik az új jelentkezőket. Egy ilyen Értékelővel megismerkedtem, három éve űzi, és komoly függőség alakult ki nála. Mint a cigi, vagy az alkohol. Gondoltam is rá, hogy jelzem a szenvedélybetegségekkel foglalkozó egészségügyi ágazatnak az újabb veszélyforrást.

Vannak a Házasok. A meg nem értettek, a ki nem elégítettek, a vállalkozók, cégvezetők, akik többre mentek, ezért úgy érzik többet is érdemelnek. Fiatalt, szépet, szexit keresnek. Magasat, szőkét, hosszú combút. Az nem számít, hogy ők hány évesek, hogyan néznek ki, hiszen valamit, valakit venni akarnak, amiért fizetnek. Egy rám is talált. Igaz 66 éves, azért elégedett volna meg velem. Gondolom, fiatalabbat már nem mert bevállalni. Még ott végezné egy dolgos pillanatban a hölgy ölébe fúródva. Erre szokták mondani, szép halála volt.

Van, aki csak morális szexet keres.

Például egy jóképű házas. Gerinces, azt írja. Olyant is keres. Egy férjezett gerincest. Így talál egymásra két gerinces! Ebből lesz a morális szex.

Vannak férfiak a férfi oldalon, az Újrahasznosítottak. Akik már férfiak voltak, és most női ruhában próbálják a másik oldalt.

Azután az igazi Társkeresők. Aki társsal társakat keresnek.

Olyan ez az egész, mint egy Nemzeti Agycirkusz. Csak erős idegzetűeknek ajánlott. És nagykorúaknak, meg szépkorúaknak. És, akik már megtanulták a szelektív gyűjtést, válogatást. És nem félnek fellépni a cirkuszban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top