+ Pályázat

2,5 millió forint értékű könyvtámogatás

„Könyvtárak újratöltve” – az 500.000 kiadványt számláló antikvarium.hu pályázata.

Az Antikvárium.hu, Magyarország legnagyobb antikvár könyvkínálattal rendelkező oldalának adatbázisa idén eléri az 500.000 különböző kiadványt. Az oldal ennek alkalmából pályázatot hirdet könyvtáraknak, önkormányzatoknak, oktatási és szociális intézményeknek. Ennek során 5-ször 500.000, azaz 2,5 millió forint értékű könyvtámogatást juttat a kiválasztott intézményeknek.

Az Antikvárium.hu többek között olyan könyvtárak, könyvtárakat fenntartó önkormányzatok, nyugdíjasotthonok, átmeneti szállók, kórházi osztályok jelentkezésére számít, amelyek bővítenék jelenlegi könyvállományukat vagy most tervezik könyvtáruk kialakítását. A részletes pályázati feltételek a www.antikvarium.hu/konyvtarakujratoltve oldalon találhatók.

Mi a teendő? A pályázó intézmény készítsen telefonnal, fényképezőgéppel vagy kamerával egy maximum 3 perces videófelvételt, majd töltse fel a YouTube-ra!

Miről szóljon a videó? A pályamunkában hangozzék el az adott település vagy intézmény rövid bemutatása. A felvételen szerepeljen a település néhány nevezetessége vagy az intézményben folyó mindennapi munka összefoglalása. Ezen kívül a videó tartalmazza annak indoklását, hogyan használja fel a pályázó az elnyert könyvtámogatást. Mintafilmünket a www.antikvarium.hu/konyvtarakujratoltva oldalon tekintheti meg.

Az elkészült videót a YouTube-ra a következő címadási mintát követve töltse fel: „A pályázó intézmény neve, Könyvtárak újratöltve, Antikvárium.hu”. A felvételek minősége nem befolyásolja a döntést, de a videón szereplő szövegnek jól hallhatónak kell lennie.

A feltöltött videók linkjét 2014. április 10-től 2014. május 15-ig várjuk a konyvtarakujratoltve@antikvarium.hu címre! A munkákból válogatást közlünk az Antikvárium.hu Facebook-oldalán, ahol a pályázattal kapcsolatos legfrissebb információk is megtalálhatók: https://www.facebook.com/antikvarium.hu Ha még nem tették, lájkolják oldalunkat!

A pályázat eredményhirdetésére 2014. május 29-én kerül sor. A beérkezett, fenti kritériumoknak megfelelő videók közül szakmai zsűri választja ki a támogatandó intézményeket. A díjakat két elismert magyar író, költő adja át a pályázóknak.

További információkat a konyvtarakujratoltve@antikvarium.hu címen kérhetnek.

Jó munkát kíván az Antikvárium.hu csapata!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top