+ Film

Christian Bale alakíthatja Jobs szerepét

A Batman-színész Bale malmára hajtja a vizet, hogy jobban hasonlít Jobsra, mint Mr Bean.

Az Oscar-díjas Christian Bale alakíthatja Steve Jobs Apple-alapítót David Fincher készülő filmjében, amelynek forgatókönyvét Aaron Sorkin írta.

A The Wrap filmes portál értesülése szerint Fincher a napokban találkozott Amy Pascallal, a Sony filmvállalat társelnökével, és jelezte neki, hogy csak akkor vállalja a rendezést, ha Bale játszhatja el a számítógépgurut.

Hollywoodi források szerint Fincher és Pascal között feszült volt a viszony A tetovált lány című film forgatása során, de Pascal hisz Fincher rendezői képességeiben. Ráadásul a stúdiófőnök az Amerikai botrány kedvező fogadtatása miatt kedveli Bale-t. A Batman-színész malmára hajtja a vizet, hogy hasonlít Jobsra, ezért már a kezdetektől a szerepre esélyesek között emlegették a nevét.

Sorkin a forgatókönyvet Walter Isaacson Steve Jobs-életrajzára alapozta, amelyet a szerző több mint 40, Jobsszal, valamint barátaival, családjával és kollégáival készített interjú alapján írt meg.

A produkció forgatása még az év vége előtt megkezdődhet, bár a 2015 elejei kezdés valószínűbb, mert addig Bale és Fincher is nagyon be lesz fogva hamarosan moziba kerülő új filmjeik, az Exodus, illetve a Gone Girl promóciójával.

Az Ashton Kutcher főszereplésével bemutatott Jobs című Open Road-produkció mindössze 35 millió dollárt keresett a jegypénztáraknál, a Sony ugyanakkor bízik a Jobs iránti lankadatlan érdeklődésben és az A-kategóriás tehetségben.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top