+ Film

Tigriscápák kóstolgatják a sztyuárdeszeket

Leálltak egy katasztrófafilm munkálataival, mert túl sok a hasonlóság a mozi és az eltűnt maláj utasszállító esete közt.

Felfüggesztették a munkálatait egy készülő katasztrófafilmnek – amelyben az óceánba zuhan egy Pekingbe tartó repülőgép -, mert túl sok a hasonlóság a mozi és az eltűnt maláj utasszállító esete közt.

A Deep Water (Mélyvíz) című produkciót jegyző Arclight Films közlése szerint egy időre leállnak a film előkészületeivel. „A jelenlegi helyzetre való tekintettel elnapoljuk a munkálatokat” – fogalmazott Gary Hamilton ügyvezető igazgató, hangsúlyozva, hogy a mozi cselekménye nem egyezik a valósággal, csupán egy repülőgép-szerencsétlenséget ábrázol.

A filmben a tengerbe zuhan egy Sydneyből Pekingbe tartó járat, és a túlélőknek – egy légi marsallnak, valamint a személyzet tagjai, illetve az utasok közül néhánynak – méretes tigriscápák támadásával és egyéb veszélyekkel kell szembenézniük.

A készülő produkció a 2012-es Csalétek című ausztrál akció-horror laza folytatása. A film egy szökőár által elárasztott ausztrál bevásárlóközpontban játszódik, ahol egy hatalmas cápa terrorizálja a bennragadt vásárlókat.

http://www.youtube.com/watch?v=r6WKiP2gIpU

Az Indiai-óceán déli részének egyik távol eső területén jelenleg az Egyesült Államok, Kína, Japán, Dél-Korea, Ausztrália és Új-Zéland 12 repülőgépe és két hajója keresi a Malaysia Airlines március 8-án eltűnt utasszállító gépét.

A malajziai hatóságok a héten jelentették be, hogy a Kuala Lumpurból Pekingbe tartó járat valószínűleg a tengerbe zuhant a fedélzeten lévő 239 ember halálát okozva. Műholdak több száz vízen lebegő tárgyat találtak az Indiai-óceán egy távol eső, déli területén, a kutatásban részt vevő hajóknak és repülőgépeknek azonban eddig nem sikerült megtalálniuk a gép maradványait.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top