+ Pályázat

Álláshirdetés: dolgozz a Librariusnál!

A Librarius.hu 5 munkatársat keres 2014. május 1-től, fix fizetéssel, heti 40 órás munkaidőben.

A Librarius.hu kortárs művészeti portál 5 munkatársat keres 2014. május 1-től 2015. július 31.-ig terjedő időszakra, alkalmazotti munkaviszonyba, heti 40 órás munkaidőben. A szereződés meghosszabbítható.

Feladatkörök

A pályázó a következő feladatkörökből állíthatja össze pályázati portfólióját:

–        Kulturális újságíró: riportok, interjúk, tudósítások, jegyzetek, kritikák önálló elkészítése. Választható művészeti területek: irodalom, színház, film, képzőművészet, építészet, zene.

–        Fotóriporter: egyedi, jó minőségű riportképek, portrék, illusztrációk elkészítését jelenti. Választható művészeti területek: irodalom, színház, film, képzőművészet, építészet, zene.

–        Webmarketing: a Librarius.hu webmarketingjének felépítése és működtetése WordPress-ben és a közösségi oldalakon.

A pályázó a portfóliójában az összes feladatkör ellátását is választhatja. Az öt munkatárs kiválasztásánál elsődleges szempont, hogy olyan csapat jöjjön létre, amely lefedi és hatékonyan ellátja az összes feladatkört. Kérjük, tüntesse fel nyelvtudását, amely előnyt jelent. Az idegennyelv-tudás újságcikkek fordítására (nem műfordítás) és interjúk készítésére használható.

A pályázat feltételei

  1. Pályázatot nyújthat be az a legfeljebb középiskolai végzettséggel rendelkező személy, aki nem töltötte be a 25. életévét és az elmúlt 6 hónapban nem volt állása. Felsőfokú intézmény hallgatói közül pályázhatnak levelező hallgatók, vagy aki tandíjtérítéses rendszerben tanul.
  2. Pályázatot nyújthat be az a felsőfokú végzettséggel rendelkező személy, aki nem töltötte be 30. életévét, és az elmúlt 6 hónapban nem volt állása.
  3. A pályázó vállalja egy 270 órás, intenzív angol nyelvi kurzuson való részvételt, amelynek minden költségét a munkáltató fizeti.

Munkafeltételek

A nyertes pályázók munkájuk elvégzéséhez minden technikai feltételt megkapnak, de igény szerint használhatók a saját eszközök is.

Fizetés

Egy nyertes pályázóra jutó havi teljes bérkeret: 146.490 Forint, amelynek nettó értéke a személyenként igénybe vehető kedvezményektől függ.

A pályázatnak tartalmaznia kell

–        A pályázó rövid szakmai életrajza, neve, címe, tartózkodási helye, születési hely és idő, végzettség, e-mailcím, telefonszám.

–        Pályázati portfólió.

–        Az összeállított portfólió szerint csatolni kell:

  1. olyan (nem feltétlenül megjelent) cikkeket, amelyekkel bemutatja újságírói tudását.
  2. olyan riport-, portréfotókat és illusztrációkat, amelyek megállják a helyüket egy kortárs művészeti magazinban.
  3. azt a webmarketinges munkatervet és stratégiát, amellyel a weboldal látogatottságát növelhetjük.

A pályázat eredményéről minden pályázót e-mailben értesítünk. Az első körben kiválasztott pályázókat személyes elbeszélgetésre hívjuk, amelynek eredményéről írásban értesítjük.

Pályázni kizárólag e-mailben lehet, 2014. április 20-ig. A pályázatot ne a levélbe írják, hanem csatolt dokumentumként.

Címünk: librarius@librarius.hu

Érdeklődés, pályázati információ: 06-30-568-5508

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. tré-fi szerint:

    dolgozzatoklegényekholnapleszavásárkifizetlekbennetekethaeljöna császár 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top