+ Film

Megdöbbentő felvétel gyenge idegzetűeknek

Egyelőre nem áruljuk el, hogy mit látsz, előbb készülj fel a megrázkódtatásra.

A brazil Pelé, háromszoros világbajnok labdarúgó a Tesco budaörsi áruházában,

ahol hivatalosan is elindította a nevével fémjelzett sportszervásárlási akciót 2014. március 26-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

És ha már itt járt, elmondott néhány dolgot:

“Az idei vb-n természetesen Brazília lesz az egyik csapat, amely bejut a döntőbe. Viccet félretéve, a spanyolok és a németek jó együttesek, ez azonban nem jelenti azt, hogy vb-döntőt játszhatnak majd, a futball ugyanis tele van meglepetésekkel.”

“Nem volt olyan esemény az életemben, amit nem szívesen látnék viszont a mozivásznon, semmit nem bántam meg, amit mondtam, vagy tettem” – nyilatkozta, s legjobb filmjeként megemlítette a Menekülés a győzelembe című 1981-es alkotást, amelynek egy részét – egész pontosan a meccsjeleneteket – az MTK pályáján, a későbbi Hidegkuti Nándor Stadionban forgatták.

Pelé azt mondta, nem lehet tudni, Magyarországnak mikor lesz újra olyan futballistája, mint Puskás Ferenc, a legendás Aranycsapat kapitánya.
“Ő egyszerre volt tehetséges és intelligens. Sokat beszélgettem vele a fociról és más dolgokról is. Egy nagy játékost az tesz igazán naggyá, ha a pályán mutatott cselekedetei mellett a pályán kívül is ember tud maradni.”

“Az én időmben 17-18 évesen nagyon ritkán kerültek be játékosok a felnőtt csapatokba, ma pedig azt látjuk, hogy ebben a korosztályban is nagyon sok kiváló, élvonalban szereplő futballista van”

PELÉ

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top