+ Toll a füledbe!

Morális szex

szexuális

A Toll a füledbe! pályázatunk Morális szex kategóriájában Hervanek József kapta az első díjat.

A Toll a füledbe! pályázatunk Morális szex kategóriájában Hervanek József kapta az első díjat.

Egy hölgy, szeszélytelen szűk szoknyában és egy extrovertált úr sárga selyemsállal nyaka körül ülnek a színházi büfé egy-egy műmárvány asztalkája mellett. Külön érkeztek. Tekintetük egymásba botlott, mint két villamosvezetőé, mikor elhalad egymás mellett a két szerelvény. Külön rendeltek. Külön kortyoltak és nézelődtek. Kanalaik külön csörömpöltek. Előbb a hölgy ment el, majd az úr.

Pár napra rá újból összefutottak, ezúttal a sarki zöldségesnél. Egy-egy dinnyén foglaltak helyet és egy-egy almát rágcsáltak almanedűt permetezve szerteszét. Külön haraptak, külön rágtak, külön nyeltek. Majd távoztak: előbb a hölgy ment el, röviddel rá az úr.

A következő hét elején véletlen arra utazott az úr a trolin, amerre a hölgy. Külön ajtón szálltak fel és külön megállóban. Biccentettek egymásnak. Külön ültek le, de azért egymás látóhatárán belül. A hölgy egy fekete filctollal férfi nemi szervet rajzolt combjai közé, az ülésre. Az úr női nemi szervet a sajátjai közé egy sárgával. A sárga a műbőrön sajnos alig látszott. Ezután leszálltak, mint két kisiskolás. Előbb a hölgy ment el, majd az úr. Egyik jobbra, másik balra.

Csütörtökön az újságos bódé előtt futottak össze véletlenül. Az úr épp fordult volna hátrafelé, hogy távozzon a napilappal, amit elcsenni szándékozott, mire a hölgy ott termett, hogy cigarettát vegyen. Friss húszezres volt csak nála, amit az éjjeliszekrényen szemlélődő kis dobozkában hagyott egy sápadt svéd sakknagymester. Egymásra mosolyodott a hölgy és az úr. Az úr megvárta, amíg a hölgy vásárol, szemérmetlen tapadt tekintetével a fenekére. Aztán előbb a hölgy ment el, majd az úr.

Hétvégén, egy vonósnégyes koncerten találkoztak. A véletlen műve, hogy a hölgy a mellékhelyiségben épp szeretkezett valakivel, pénzért. Az úr pedig akkurátus mozdulatokkal forgatta ki újdonsült pénztárcája értékeit. Számolgatott nagy műgonddal. Pár perccel előtte vette magához a pénztárcát, amit a ruhatár előtti tumultusban kaparintotta meg egy decens, idegen férfikabátból. Egymásra néztek, a hölgy és az úr, mint két szerelmes, akiket rajtakaptak szüleik a smároláson.

Másnap is találkoztak, az úr épp egy telefonfülke üvegtábláit zúzta szét egy feszítővassal, míg a hölgy a szomszédos ház selyemtéglafalának simulva gondolkodott azon, hogy már nincs tiszta alsóneműje. Az úr megizzadt a kemény munkában, a hölgy viszont már megszáradt.

Harmadnap fennforgás volt a háztömb túloldalán. A hölgyet egy tagbaszakadt férfi próbálta rábeszélni a közösülésre, a selyemsálas úr tényleg véletlenül járt arra. Illegális lőfegyvertartás miatt már ült egyszer, most azonban nem tudta megállni és zakójából előhúzott egy revolvert, mellyel játszi egyszerűséggel tarkón lőtte a hölgyet molesztáló férfit. A hölgy segített a hullát elvonszolni egy sikátorba. A készpénzt megtartotta az úr javaslatára. Cserébe a fehérneműtlen motelszobában szeretkeztek, mint két szerelmes. Előbb a hölgy ment el, majd az úr.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top