+ Média

Több mint ezerötszáz nevezés érkezett a Mediawave-re

A helyszínként szolgáló Monostori Erőd Dunai Bástyája új kiállítótérrel és rendezvényhelyszínnel bővült.

Január 10-én lezárult a nevezés a 2014-es Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttlétre, amelynek idei kiemelt témája az „Úton” nevet kapta.

Mediawave

Ez már csak ilyen fotó

A fesztiválra 93 országból összesen 1536 alkotással neveztek, Magyarországról 120 alkotás érkezett.

Az április 29. és május 3. között a komáromi Monostori Erődben megrendezendő fesztiválra 65 játékfilm, 588 kisjátékfilm, 387 dokumentumfilm, 289 kísérleti film, 151 animációs film, 16 táncfilm és 40 zenei film közül válogat az előzsűri. Az Úton kategóriába nevezett filmek a fesztivál honlapján is láthatóak lesznek 2014. március 1. és április 30. között. Újdonság az idei évben, hogy az érdeklődők a fesztivál előtt, március 31-ig szavazhatnak is az Úton kategória alkotásaira a legjobb film, a legjobb operatőr, a legjobb színész, a legszebb út, a legnehezebb út valamint a legfurcsább út kategóriában.

A szavazók Mediawave belépőket és ajándékokat nyerhetnek. A nevezett filmek listáját a fesztivál honlapján lehet megtekinteni.

A helyszínként szolgáló Monostori Erőd Dunai Bástyája új kiállítótérrel és rendezvényhelyszínnel bővült 2013-ban. A Kikötői Fogadótér beruházása az Új Széchenyi Terv támogatásával valósult meg, a fejlesztéssel az Erőd a dunai turisztikai forgalmat szeretné minél színvonalasabban kiszolgálni.

Bár a Monostori Erőd szinte egész területe bejárható, a Dunai Bástya üresen álló alsó szintje korábban nem volt látogatható. A mostani felújításának köszönhetően mintegy 1200 négyzetméteren jött létre komplex kiállítótér, valamint szolgáltatói tér (fogadótér és rendezvényterek), mindezekkel az Erőd a jelenlegi szolgáltatásait kívánja bővíteni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top