Archív

Nyolc taggal bővült a Halhatatlanok Társulata

A közönség 2013-as szavazatai alapján ők már örökké élni fognak. Vajon kik lehetnek azok?

Eszenyi Enikő, Kútvölgyi Erzsébet, Mácsai Pál és Sinkó László színművész, Lukács Gyöngyi és Ötvös Csaba operaénekes, valamint Popova Aleszja és Bajári Levente táncművész viselheti az Örökös Tag címet.

Vasárnap délután Budapesten, a Benczúr Hotel dísztermében köszöntötték az új örökös tagokat.
Az elismerést elnyerő művészek lábnyomai a Nagymező utcában, a pesti Broadway-n lesznek láthatók, ahol már 100 művész lábnyomát őrzi a Halhatatlanok sétánya. A díjátadót karácsonykor sugározza a Klubrádió, amelynek hullámhosszán a jövő évben a díjazottakkal készülő portrékat is hallhatja a közönség.
A kezdeményezés 1996-ban indult útjára, azóta – öt év kihagyással (2000-ben, 2001-ben, 2002-ben, 2011-ben és 2012-ben nem volt) – tizenkét éven keresztül láthatták évente a nézők a televízió képernyőjén a díjátadó gálát és a díjazottak portréműsorait. Idén a Klubrádió vállalta, hogy a korábbi hagyományt folytatva teret ad a szavazásnak, a díjátadó gálának, valamint a nyertesekről készülő portréknak.
Az idei jelölteket 14-tagú, közéleti személyiségekből és művészekből álló kuratórium állította színművésznő, színművész, operaénekes és táncművész kategóriában. A négy-négy jelöltre a telefonos szavazatokat november végéig várták. A jelöltek közül a közönség választott ki kategóriánként kettőt-kettőt, akik örökös tagként átvehették a gyűrűt, lábnyomuk pedig a Pesti Broadway-re kerül fémbe öntve.
A Halhatatlanok Társulatáról további információ a www.orokostagsag.hu honlapon található.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top