Archív

Ajándék ez a nap – a Kossuth Kiadótól

Dedikálások, a könyvekhez kapcsolódó beszélgetések, kóstolók, karácsonyi kézműves bemutatók és zenei koncertek.

Ezekkel a programokkal várja az érdeklődőket a Kossuth Kiadó Ajándék ez a nap elnevezésű programja keretében a fővárosi Örkény István Könyvesbolt és az Anno Mesebolt december 14-én.

Az Örkény István Könyvesboltban mások mellett Müller Péter dedikálja Férfiélet, női sors című könyvét, Kalmár Tibor A humor háza című könyvével, Valachi Anna „A nő számomra rejtély” – József Attila asszonyai című könyvével várja az érdeklődőket. Veiszer Alinda a Bridge generáció című könyvet dedikálja.
Nevető magyar irodalom címmel társasjátékot lehet játszani az egykor divatos irodalmi kabarék hangulatában, hangos illusztrációkkal, beszélgetéssel és könyvnyereménnyel Reményi József Tamás vezetésével.
Délután a Muzsikás együttes ad koncertet, és bemutatják a Muzsikás 40 című könyvet is, amelyet Jávorszky Béla és az együttes tagjai dedikálnak.
Varga Gábor Reform desszertek című új könyvének dedikálása alatt a látogatók megkóstolhatják a mestercukrász reformédességeit is.
Az Anno Meseboltban a karácsonyi kézműves programok mellett közös mesélésre, felolvasásra, Kertész Edina, Tamás Zsuzsa és Radnóti Blanka dedikálásra is várja a családokat.
Este Radnóti Blanka és Simonyi Cecília képeiből nyílik kiállítás.
A részletes program megtekinthető a kiadó honlapján (www.kossuth.hu).

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top