Archív

A Mikulás válaszol

Sztálin is kapott virgácsot. Nem értette. – Sárközi Richárd Sepercese

mikulas

 

Kedves Horváthék!

Jövőre vegyétek ki azt a kib. kaparót a kandallóból, különben a büdös életben nem megyek többet hozzátok.

Mikulás

Kedves Dolgozó!

Hogy a kérdésedre válaszoljak: nem, nem a karbantartó vagyok. Én tényleg egy fehérszakállú, öreg bácsi vagyok, aki a kora ellenére feltűnően piros ruhákban jár, és szeretek mindenkit az ölembe ültetni nemre, korra való tekintet nélkül. Csak azért írok most vissza, mert Téged is szeretnélek a combomon érezni.

Tudom, hogy jó voltál idén, és azért, hogy velem is jól viselkedj, küldtem Neked egy csomagot tele finomságokkal. Az asztalodon találod, fogyaszd szeretettel, és ha meglátsz valahol, tudod, mi a dolgod!

Hohohohó!

Kedves Dávid!

Én elhoztam neked, amiket kértél, tényleg jó voltál, meg minden, de annyira büdös a kiscsizmád, hogy hagytam benne szagtalanítót és egy lábgombásodás elleni krémet.

Szeretettel és megértéssel:

a Mikulás

Kedves Júlia!

Érdeklődéssel olvastam kívánságaidat, miszerint borotválkozzak már meg és vegyek fel másik ruhát, “hogy ne úgy nézzek ki, mint egy aluljárós (sic!) hajléktalan”, használjak már valamilyen normális táskát, “mert a zsák annyira 80-as évek”, hagyjam a mogyorót, főleg gyerekeknek, “mert rohadtul allergén”, de mivel te megcsaltad a férjedet, én csak azt kívánom, rúgjon beléd a Rudolf.

Mikulás

Ui.: Vigyáznék alvás közben!

 

Kedves Editke!

Mivel annyira azért nem voltál jó, a biciklid nem rózsaszínű, hanem fehér. Csengő helyett duda van, és nem 18, csak 3 sebességes, ráadásul agyváltós. Így is érdekel?

Mikulás, az igazságos

Kedves Teréz!

A világbékét hol lehet kapni?

Höhöhöhö

Ui.: Sztálin is kapott virgácsot. Nem értette.

 

Tisztelt Ernő!

Örömmel vettem jelentkezését a meghirdetetlen állásra, de sajnálattal kell közölnöm Önnel, hogy betanított logisztikai csapat dolgozik a levelek feldolgozásában és az ajándékok elosztásában, amely csapatban már nem tudok Önnek helyet szorítani. Amennyiben kipróbálná magát más jellegű feladatban is, részvétele a virgácsokhoz szükséges rózsagyűjtésben nagy segítséget jelentene a számomra.

Üdvözlettel: Mikulás

Ui.: Kérem, vegye figyelembe, hogy fizetést csak piros alma és mogyoró formájában tudok biztosítani Önnek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top