Archív

Felolvasási házirend

Felolvasása lesz, és nem tudja, hogyan tartsa kordában az indulatokat? Ez a seperces segít!

Hirtelen felolvasása lesz vagy akár szerzői estje, és nem tudja milyen jogok illetik meg Önt vagy a mélyen tisztelt Hölgyeimet és Uraimat? Mivel az ilyen események a magas minőségi tartalom miatt speciális házirendet és biztonsági előírásokat igényelnek, összeállítottunk egyet. Íme:

A rendezvény alatt NEM MEGENGEDETT szörnyet halni vagy bármilyen más rosszuléttel, akut rohammal megzavarni a szervezők és a közönség jókedvű szórakozását.

A szerző és a szervezők etetése, itatása MEGENGEDETT.

A szerzői estre más szerzőket behozni, azokat felolvastatni SZIGORÚAN TILOS!

Amennyiben a felolvasást hallgató, akár már felnőtt személy, viselkedésével vagy hangoskodásával (taps, nevetés, sírás, elismerő hümmögés) NEM zavarja meg a felolvasást, a szerző bármikor távozásra szólíthatja fel.

Természeti katasztrófa, tűz, bombariadó esetén a szerző rámutatásos módszerrel választhatja ki, kik hagyhatják el vele először az épületet. A kiválasztottak kötelesek betartani a szerzői utasításokat és végtelenül hálásnak lenni!

A felolvasást TILOS utólag szinesztéziával jellemezni, például a Milyen volt a felolvasás kérdésre azt válaszolni: Olyan piros.

A beszélgetések alatt jegyzetelni NEM TILOS, és igen-igen nehéz.

Nem tetszés esetén TILOS a szervezőkre vagy a szerzőre írni, azokat megrongálni, bennük testi, lelki kárt okozni.

Kérjük, beszélgetéssel csak a beszélgetések alatt zavarják a beszélgetést.

Fegyvert, állatot, növényt vagy ezeknek látszó tárgyat, élőlényt behozni SZABAD, kivétel a fegyver.

A rendezvényen TILOS mobil vagy másmilyen kép- és hangrögzítő eszköz használata, amennyiben a szervezők vagy a szerző rosszul néz ki rajta, netalántán unalmas. Ha mégis előfordulna, az elkövetőt többrendbeli meg nem osztásra szólítjuk fel, ellenállás esetén elkövető facebook barátság megszakításával sújtható.

15szazalek

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top