Archív

Fotópályázat apuknak és lurkóknak!

Merje valaki azt mondani, hogy nem élünk mesésen modern időket! Minden pörög, mint a motolla: a digitális fényképezésnek köszönhetően bárki másodpercek alatt készíthet fotókat, az internet nyilvánossága azonnali megjelenési lehetőséget kínál, no és apának lenni…! Az se olyan már, mint rég!

„Apu és én” címmel hirdette meg legújabb fotópályázatát facebook oldalán az egyszervolt.hu gyerek- és szülőbarát portál. Tény, hogy a mai papákkal szemben egészen mások az elvárások, mint akár negyven évvel ezelőtt. A mi nagyapuink reggel elmentek a „dolgozóba”, majd – jó esetben – délben hazanéztek ebédelni, s aztán ismét a munka várta őket. Apuink korában az otthoni ebéd már nem volt szokásban (kispolgári csökevény!), de az „apa dolgozik, majd este jön” felállás maradt, kiegészülve azzal, hogy legtöbbször anya is épp úgy a munka frontján harcolt, mint apa, szóval a „külyök” nagyon hamar „kulcsos gyerekként” (emlékeznek még?) végezhette.

Nos, ma már egészen más a helyzet. Az apuk mostanában gyakrabban maradnak otthon, és bizony mosnak, pelenkát cserélnek, sőt, avatott szakértői a négytincses, esetleg parkettás hajfonásnak (legalábbis a reklámok ezt üzenik – hm). Hogy mi is a valóság, az hamarosan kiderülhet, mivel az „Apu és én” című fotópályázat épp arra kéri a papákat és csemetéiket, hogy örökítsék meg és mutassák be a világnak, milyen is a köztük lévő viszony – játék, szórakozás, kutyakergetés, hajfonás, akármi, méghozzá mindezt fotókon! Elkapott pillanatokat, feledhetetlen emlékeket, jól sikerült, vicces képeket, egyszóval apa-gyerek fotókat várnak a pályázatra.

A játék részvételi feltételeit itt találjátok: APAÉSÉN

NYEREMÉNYEK

Mivel pályázatról van szó, sok-sok nyeremény várja a résztvevőket.

Fődíj: Családi ebéd a Szigetmonostori Rosinante Hotelben

2-4. helyezett díja: Családi belépő a Tropicariumba

5-10. helyezett díja: Családi belépő a Vasúttörténeti Parkba.

Könyvek a családnak az Írók Boltjából

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top