Archív

Újabb könyv John F. Kennedy meggyilkolásáról

Új fényt vet a John F. Kennedy amerikai elnök meggyilkolása ügyében folytatott, mindig is megkérdőjelezett hivatalos vizsgálatokra egy ősszel megjelenő újabb könyv.

Philip Shenon, a The New York Times amerikai napilap korábbi tudósítója, neves író egyelőre cím nélküli könyve azt állítja, hogy “befolyásos emberek” avatkoztak be a Warren-bizottság vizsgálataiba, amelyek célja az volt, hogy megállapítsák, Lee Harvey Oswald egyedül cselekedett-e, amikor 1963. november 22-én lelőtte az amerikai elnököt Dallasban.

A Henry Holt and Co. könyvkiadó csütörtökön bejelentette, hogy október 22-én, pontosan egy hónnappal a gyilkosság 50. évfordulója előtt dobja piacra a könyvet.

Shenon már korábban is megkérdőjelezett kormányzati vezetőket és kormányzati jelentéseket. A 2008-ban megjelent, A bizottság című bestsellerében bírálta a 2001. szeptember 11-i terrorista támadások kivizsgálásával megbízott illetékeseket, és ostobának festette le George W. Bush kormányzatának tagjait a terrorizmus elleni harc megközelítésében.

kennedy camelotnaO’Reilly, Bill – Dugard, Martin

Kennedy – A gyilkosság, amely véget vetett az amerikai Camelotna

380 oldal

puhakötés

3900 Ft helyett 3510 Ft

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top