Archív

Rezsinövelés

Külföldi kampányszakértőt hívott az egyik ellenzéki párt. A férfi azt javasolta, menjenek szembe a kormánypárttal és kampányoljanak rezsinöveléssel. (Parasztvakítás blog)

Az ellenzéki pártot meglepte a szakértő véleménye, ezért visszatartották magas tiszteletdíja első részletét. A kampányszakértő úgy véli, hogy a rezsinövelés kiváló eszköz arra, hogy fejlessze a magyar választópolgárok kockázatviselő-képességét és realitásérzékét. Ugyanis az az állampolgár, aki képes pénzt áldozni azért, hogy az ellenzék győzedelmeskedjen, előre vetíti a kampányfinanszírozás problémakörének alternatív megoldási lehetőségét is. Másrészről sokkal egyszerűbbnek látszik rezsicsökkentéssel megnyerni a választópolgárok kegyeit, de akit rezsinöveléssel lehet megnyerni, az biztos választónak tekinthető. Harmadrészt, ha százalékos arányban nézzük, akkor a rezsinövelés elősegíti a társadalmi javak elosztásának igazságosságát is. Ha az ellenzéki párt húsz százalékos rezsinövelést javasol, az egyúttal azt is jelenti, hogy a gazdagok rezsije sokkal nagyobb mértékben fog nőni. Tehát ha végiggondoljuk, a rezsinövelés a tökéletes kampánystratégia alapja – zárta magyarázatát a külföldi kampányszakértő.

Az ellenzéki párt vezetői úgy vélik, hogy a terv kockázatos, de felemelő arra gondolni, hogy a magyar emberek most az egyszer felismerik saját érdekeiket, és képesek arra, hogy magasabb rezsiszámlák fizetésével helyreállítsák a rendszerváltás óta csak halmozódó politikai deficitet.

Politikai tárgyú könyvek

10% kedvezménnyel:

librarius ib rendelo

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top