Archív

Elindult az Írók boltja és a Librarius együttműködése

Keresés a weben

Cikkeinket olvashatjátok az ÍB honlapján is, nálunk pedig az írásokvégén közvetlenül rendelhettek könyvet az ajánlatból. A bevételt jó célokra fordítjuk: az olvasóink tájékoztatására. (Fotó: Erdei Gábor)

IB -Erdei foto

Elkészült az Írók boltja modernizált weboldala, amely együttműködésre lépett a Librarius.hu összművészeti portállal. Célunk, hogy az Írók boltja webshopjában található választékot olyan tartalomszolgáltatással egészítsék ki, amely segít az olvasóknak eligazodni a frissen megjelent, és régebbi kiadású, de értékes könyvek között. Ezek után az Írók boltja honlapján az akciók és friss ajánlatok mellett interjúkat, könyvkritikákat, híreket, tudósításokat, jegyzeteket, folyóirat- és könyvajánlókat, prózát és verset is olvashatnak a weboldalra látogatók. Az együttműködés keretében a Librarius a saját oldalán a cikkekhez kapcsolódóan aktuális kedvezményes vásárlási lehetőségekről tájékoztatja az olvasókat.

Két weboldal egyetlen célért, hogy az olvasók naprakész információkkal tájékozódhassanak a könyves világban és a lehető legjobb árakon jussanak hozzá a könyvekhez. Kedvezmények minden áron: vagyis az Írók boltja webshopjában minden könyv legalább10 %-kal olcsóbb, az akciók és kedvezmények még ezt az árat is csökkentik.

www.irokboltja.hu + www.librarius.hu = Ahol a könyv érték!

A videón Hományi Péter (ÍB), Podmaniczky Szilárd (Librarius), Parti Nagy Lajos író, Mészáros Sándor szerkesztő, kritikus beszél az együttműködés hasznosságáról:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top