Archív

Szerelmesnek lenni

Keresés a weben

Szerelmesnek lenni olyan izé! Fura, vagy mi. – [Böszörményi Gyula könyvajánlója]

Szerelmesnek lenni olyan izé! Azt mondják, jó, pedig sokszor nem is, mert az embernek izzad a tenyere, közben meg rázza a hideg, lázas, de a foga vacog. Ezek szerint szerelmesnek lenni… Zavaros. Zavarba ejtő, igen. Ostoba, ciki, mi több, egyenesen a Holdig röptető érzés, ahol aztán jól bevered a fejed az otthagyott holdjáróba, és csillagokat látva pottyansz vissza, alaposan megütve a fenekedet (így tehát a legjobb, ha a homokozóban, sőt, inkább egy gumiasztalon esel szerelembe!).

Így megy ez, bizony.

Ám a Manó Könyvek újdonsága még a legkisebb olvasók számára is igyekszik valami biztos támpontot adni szerelem-ügyben. Nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést a megrázkódtatásra, mert a szerelem ravasz: bármikor képes rádrontani, aztán csak lesel, mint Rozi a moziban.

Ám mi van akkor, ha addig óvatoskodsz, míg tényleg elkerül a szerelem?

Julia Boehme: Bori és a szerelmes levél

című, Esterházy Dóra által fordított kötetében, mely a Barátnőm, Bori-sorozat legújabb, kisiskolásoknak szóló része, ezúttal minden a szerelem körül forog. Teljesen felbolydult az osztály: kitört a szerelem-láz! Egyedül Bori nem szerelmes. Vagy mégis? Hogyan lehet ebben biztos az ember? Igazából ő persze csak egy szerelmes levelet szeretne kapni, olyat, mint a barátnője, Anna, hogy ne lógjon ki a sorból. Ám mivel senki nem ír neki ilyen titkos üzenetet, kénytelen cselhez folyamodni…

Terjedelem: 96 oldal

Méret: 145 x 215 mm

Kötés: Keménytáblás

Ár: 1490 Ft

ISBN: 978 615 5220 53 1

Ízelítő a könyvből –

Megrendelhető: ManóKönyvek

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top