Archív

Internetes fotópályázat a Székelyföldről

A szakmai és a közönségszavazás nyerteseit értékes díjakkal jutalmazzák. A fődíj egy százezer forintos utazási utalvány.szent anna to

Csodálatos Székelyföld címmel nagyszabású természetfotó-pályázatot hirdetett a Szeretlek Székelyföld nevű portál.

A pályázat profi és haladó amatőr fotósoknak szól, célja, hogy Székelyföld legszebb arcát mutassa meg honfitársainknak és a nagyvilágnak – mondta Pap Zoltán, a www.szeretlekszekelyfold.hu honlap szerkesztője.

Pályázni szerzőnként havonta legfeljebb három, 2010. január 1. után készült digitális székelyföldi természetfotóval lehet, 2013. november 31-ig. Szakmai zsűri segítségével minden hónapban jutalmazzák A hónap fotóját, az év végén pedig kihirdetik, hogy melyik kép nyerte Az év fotója címet, majd a honlapon közönségszavazást is tartanak. A szakmai és a közönségszavazás nyerteseit értékes díjakkal jutalmazzák. A fődíj egy százezer forintos utazási utalvány. A pályázatról bővebben a http://www.szeretlekszekelyfold.hu/fotozz/csodalatos-szekelyfold/608-csodalatos-szekelyfold-fotopalyazat címen olvashatók információk.

A tavalyi évben lebonyolított, Székelyföld 2012 című pályázatra 136-an küldtek be 590 fotót, a nyertes képek megtekinthetők a www.szeretlekszekelyfold.hu portálon.

Fotó: Podmaniczky Szilárd, Fenyőgyökerek a Szent Anna-tónál, középen egy kismedve kullog, aki a babgulyás illatára jött ki az erdőből, de nem jutott neki egyetlen falat sem.

kismedve

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top