Archív

Fotókról írt novellákkal lehet pályázni

A novellapályázat első három helyezettje pénzjutalomban részesül, a legjobb pályaművekből pedig a TotáLiber Könyvkiadó válogatáskötetet jelentet meg az idei Ünnepi Könyvhétre.alexandria konyvesbolt

Fotóról írt novellával nevezhetnek az alkotók április 30-ig az Előhívás-utóirat című irodalmi pályázatra, melyet a TotáLiber Könyvkiadó Kft. írt ki.

A pályázaton bárki részt vehet, aki 18. évét betöltötte. A szervezők a totaliber.hu oldalon látható hat egyedi, különleges hangulatú képének valamelyikéről várnak novellákat legfeljebb 15 ezer karakter terjedelemben. Egy szerző maximum 3, korábban még meg nem jelent pályaművel nevezhet, amelyeket a szerkesztoseg@totaliber.hu címre várnak.

A novellákat elismert szakemberekből, irodalomtörténészekből álló független szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai Sándor György Kossuth- és Jászai Mari-díjas író, előadóművész, Horváth Bence, a Kortárs Kiadó vezetője és Antall István, a Magyar Rádió irodalmi szerkesztője. A novellapályázat első három helyezettje pénzjutalomban részesül, a legjobb pályaművekből pedig a TotáLiber Könyvkiadó válogatáskötetet jelentet meg az idei Ünnepi Könyvhétre. A képeket a Fortepan online privátfotó-gyűjteményéből (fortepan.hu) válogatták.

Fotó: Podmaniczky Szilárd – Könyvesbolt bejárata Alexandriában, a kirakat előtt szalagos írógéppel készül a következő kortárs egyiptomi regény.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy * for Click to select the duration you give consent until.

Népszerűek

To Top