Archív

1,5 milliós fotópályázat a cigány-magyar együttélésről

Keresés a weben

Fotópályázatot hirdet a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (MAKÚSZ) Fehéren::Feketén – Felelősen a cigány-magyar együttélésről címmel.cigany magyar nepi egyuttes

Az 1,5 millió forint összdíjazású pályázatra társadalomábrázolás, szociofotó témakörben március 17-ig várják a 2012. január 1. és 2013. március 10. között készített képeket, melyek a Kárpát-medencében élő cigányság és magyarság mindennapjait mutatják be – közölte a szervezet szerdán az MTI-vel.

A pályázat mindenki számára nyitott, külhoni alkotók jelentkezését is várják. Összesen 5 pályamű tölthető fel, amely lehet egyedi kép, vagy képsorozat. A több éven át készült képsorozatok esetében nincs időkorlátozás, de legalább egy elem készítési időpontjának a megadott időintervallumba kell esnie. A pályázat részleteiről a www.makusz.hu/fotopalyazat oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Az alkotásokat Sára Sándor filmrendező, Kopek Gábor fotográfus, a MOME rektora, Benkő Imre fotográfus, Nándorfi Máté, az MTVA/MTI képszerkesztője és Száraz Miklós György író zsűrizi. A pályázat fővédnöke Székely János esztergom-budapesti segédpüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia romapasztorációs bizottságának elnöke.

Az archív fotón egy cigány-magyar népi együttes látható

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top