Archív

A U2 felfedte új stúdióalbumának ideiglenes munkacímét

u2

Az együttes jelenleg a tizenharmadik nagylemezén dolgozik, amely egyelőre 10 Reasons to Exist munkacímen fut – mondta el az együttes frontembere, Bono. Mint hozzátette, a csapat most „remek formában van” és minden erejével az új anyagra koncentrál.

2011 végén a zenekar három hónapra stúdióba vonult, és a munkálatoknak csak Bono influenzája vetett véget. Az új lemez ideiglenes munkacíme, amely a bandatagok által felvetett hat lehetőség egyike, azokra a tényezőkre utal, amelyek 36 évnyi zenélés után is összetartják az együttest.

Milánói koncert:

A csapat legutóbbi nagylemeze, a No Line on the Horizon, 2009-ben került a boltok polcaira. Bono akkor azt ígérte, hogy még abban az évben elkészül a „kísérő” korong is, amelynek megjelenési határidejét azonban időről-időre elcsúsztatták. Tavaly nyáron az együttes úgy tervezte, hogy 2012 őszén dobja piacra soron következő nagylemezét – adta hírül a The Guardian című brit napilap internetes oldala.

Az együttes dobosa, Larry Mullen Jr. a múlt héten azt nyilatkozta, hogy az új határidő 2013 szeptembere és a csapat 2014-ben is elő akar rukkolni egy új koronggal. 2004 óta a No Line on the Horizon című album volt a zenekar egyetlen korongja, amely világszerte meghódította a ranglistákat, és amelyből több mint ötmillió példányt kapkodtak szét a rajongók.

(http://www.guardian.co.uk/music/2013/jan/17/u2-working-title-new-album)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top