Archív

Melyik könyvekből felejtettek legtöbbet a szállodákban?

szallodaban felejtett konyv

Több mint húszezer könyvet felejtettek a vendégek egy brit szállodalánc szobáiban tavaly, ezek közül hétezer azonban ugyanaz a mű: egy erotikus bestseller-trilógia.

A korábbi években rendre sztárok életrajzai mutatkoztak a legnépszerűbb olvasmánynak a Travelodge hotellánc könyvfeledékenységi toplistáján, addig tavaly E. L. James A szürke ötven árnyalata című könyve. A láncolatnak 527 szállodája van, azokban pedig 38 ezer szoba. Ezek száma alapján minden második szobában talált a személyzet hátrahagyott könyvet, ez a leggyakoribb talált tárgy.

A különlegesebbek közül a brit Metro újság kiemel egy vödör eleven rákot, egy nyertes lottószelvényt. Talált a személyzet mellimplantátumot is, egy párat. Mint utólag kiderült, ezek egy filmforgatáshoz kellettek kelléknek. Érdekes lelet volt II. Erzsébet királynő arcmaszkja is, abból kétszázat felejtett szobájában egy vendég. A különlegességek listáján szerepel még lójelmez és varázspálca – utóbbi Harry Potter-típusú. Az értékes leletek közül kiemelkedik egy méregdrága autó, nevezetesen egy Bugatti indítókulcsa, továbbá egy gyémántokkal ékesített okostelefon.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top