Archív

Évértékelő

az előzetes felmérésekből tudjuk: nem kell sorbaállni a vécé előtt. – Sárközi Richárd Sepercese

Örömmel köszöntök minden kedves kolegát és -ginát ezen a hófödte késődélutánon. Azért gyűltünk ma itt össze, mert eljött a nagy nap, mikor végre kiderül, ki mit kap a fa alá… Hohó, csak vicceltem, hátrébb az agancsokkal, azért vagyunk ma itt, hogy értékeljük az évet.

Hadd kezdjem mindjárt a legnagyobb büszkeségemmel. Tavaly ugyanekkor azt tűztük ki célul, hogy 18 embertől válunk meg. Mi azonban, és itt következik a dobpergés… nem kevesebb, mint 22 embertől tudtunk megszabadulni. És ezt nektek köszönhetjük. Csakis nektek, ne szerénykedjetek, tapsoljátok meg magatokat, gyerünk, szóljon a taps mindenkinek, aki ma itt lehet!

Azért nektek, mert mi vagyunk az erősek, a terhelhetők, akik bebizonyították, hogy feleannyian is el tudjuk végezni ugyanazt a munkamennyiséget. Nektek köszönhető, hogy az irodánk szellősebb mint valaha, több asztal jut egy munkaállomásra, megnövekedett gépparkunkban már igény szerint számítógépet választhattok, és kimondom mert kikívánkozik, nagyobb az egy főre jutó irodanégyzetméter. Jól hangzik, nem? És még nincs vége! Jelentősen megnőtt a parkolóhelyek száma az iroda körül, sőt, az előzetes felmérésekből tudjuk: nem kell sorbaállni a vécé előtt. Sokak álma vált ezzel valóra, ugye, Katám?

Mi ez, ha nem a siker? Az idők szavának követése? Folytatom egy újabb jó hírrel. Míg eddig munkatársaink csupán 10 százalékának adatott meg a céges jármű használata, ez a szám 25 százalékra ugrott! És még új kocsiba sem kellett befektetnünk. A számok nem hazudnak!

Végül, de nem utolsósorban, biztos emlékeztek, hogy tavalyelőtt Csehországba készültünk, előző évben pedig Portugáliába nem jutottunk el különböző okokból. Büszkén jelenthetem be, hogy idén Brazíliát tűztük ki csapatépítőnk úti céljául. Szóval töretlenül megyünk előre.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top