Archív

Ősbemutató Babi néni és a NASA engedélyével

Andras Vinnai
„Hamis, értelmetlen szarpasszírozás, amelyet azért csinálunk, mert nem merünk szembenézni az isteni énünkkel.” (A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház bemutatója)

Vinnai András (a fotón)Vojáger című darabját mutatja be január 11-én, pénteken este fél 8-tól a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház, a meghívó szerint ez „ősbemutató Babi néni és a NASA engedélyével”. A színház 2012/2013-as évadának harmadik bemutatóját Keszég László rendezi.

A színház kéri, hogy a korlátozott nézőszámra való tekintettel az érdeklődők részvételi szándékukat mielőbb jelezzék a 024/555-255-ös telefonszámon, vagy a jegy@kosztolanyi.org e-mail címen.
Íme, egy részlet a darabból:
„A makyo egy ősi szó. Nagyjából így definiálható: Az elme azon tevékenysége, amely semmi hasznára nincs a tulajdonosának. Hamis, értelmetlen szarpasszírozás, amelyet azért csinálunk, mert nem merünk szembenézni az isteni énünkkel. A féltékenység makyo. A panaszkodás makyo. A fásult, szenvedély nélküli munka szintén makyo. A fásult, szenvedély nélküli szex szintén makyo. Ugyanúgy, ahogy a pénztárca tapogatása is makyo. Minden félelem makyo. Makyo. Pál a makyo szót egyelőre még nem ismeri. A félelmet viszont annál inkább. Pál totálisan be van szarva.”

A szereposztás:
Pál – Mikes Imre Elek
Vera – Vágó Krisztina
Géza – Mészáros Gábor
Babi Néni, Dzsina – Mezei Kinga
Sahas – Kucsov Borisz
Zene: Zságer-Varga Ákos
Díszlet: Marija Kalabić
Jelmez: Marina Sremac
Technikai munkatárs: Szvitlik Szebasztián
Rendezőasszisztens: Lénárd Róbert
Röpríz: január 21 és 24, 19:30
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top