Archív

JazzSzilveszter 2012

elsavalle

Idén októberben új, amerikai jazz klubok atmoszféráját idéző, izgalmas helyre költözött a Budapest Jazz Club.

Az új helyen fesztiválhangulattal és exkluzív menüsorral várják az újévet könnyed kikapcsolódással, valódi ünnepléssel köszönteni vágyó közönséget.

A zenéről ez alkalommal is a műfaj legkiválóbb előadói gondoskodnak. A hajnalig tartó koncerteket Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint lebilincselő produkciója nyitja. A stílus hűséges rajongóinak Szakcsi Lakatos Béla bizonyítja káprázatos virtuozitását, majd az éjféli koccintást követően az elsöprő energiájú, egzotikus énekesnő Elsa Valle és zenészbarátai pezsdítő ritmusokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. A bátrabbak így akár latin ütemekre táncolva is köszönthetik az újévet. Akik kevésbé táncolható, ám legalább ennyire hangulatos muzsikára vágynak, azok Tzumo Árpád és Egri János improvizációkban gazdag duó-koncertjét élvezhetik. A svédasztalokon gondosan válogatott fogások kerülnek terítékre olyan ínyencségekkel csalogatva a kulináris élvezetek híveit, mint az Illatos kéksajt mézeskalács bundában, marengói jérce, omlós agancsos pörkölt, vagy a szilveszteri menüsorból elmaradhatatlan éjfél utáni töltött káposzta. A köszöntőital és az éjféli pezsgő mellett a Jazz Szilveszter vendégei akár frissen csapolt meggyes belga sörrel is kísérhetik a finom fogásokat. A koncertek között a Jazz Mozi a stílus aranykorában készített ritka koncertfelvételeket vetíti.

Az est háziasszonya Ábel Anita. Jegyek korlátozott számban kaphatók! Helyszín: Budapest, XIII. Hollán Ernő utca 7. További információk és részletes menü: www.jazzszilveszter.hu

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top