Archív

Adja el a szerveit!

szerv

A szerveladás az egyetlen módszer, amellyel úgy kereshet pénzt, mint a valódi gazdagok: munka nélkül. (Nógrádi Gábor Hogyan lehetünk milliárdosok? sorozata)

A módszer elsősorban életerős fiataloknak ajánlható, akik iskoláik elvégzése után nem tudnak elhelyezkedni, vagy életerős középkorúaknak, akiket kirúgtak a munkahelyükről, vagy életerős idősebbeknek, akiknek még van néhány piacképes szervük.

De térjünk a dolog üzleti részére!

Egy fél veséből fél évig is megélhet. Egy fél szem, ha ügyesen üzletel vele, akár egy esztendeig is biztosíthatja családja létfenntartását. Egy fél kéz, ha másnak varrják fel, nyolc hét a Kanári szigeteken, egy fél láb három hónap, de luxusszállodában, és akkor még ott van a másik keze, meg a másik lába, amelyek árából úgy élhet, mint hal a vízben. (Egészen pontosan: csak úgy élhet!)

Ha kisebb összegre van szüksége – új tévé, mosógép, miegymás – pénzzé teheti az egyik fülét, a haját, de ha komoly befektetésről van szó, lakásfelújítás, kocsicsere, akkor a fél tüdő, vagy néhány tenyérnyi bőr, esetleg a fél gyomor is eladható.

Végül pedig aranytartaléknak ott a szív meg az agy. Csak győzzék a fiai elkölteni, amit kapnak értük! Mert azt meg kell jegyeznem, hogy bizonyos szervek eladása már nem az Ön jólétét biztosítja. Lábat, kezet, vesét, szemet ugyanis még lehet pótolgatni ezzel azzal, de a szív és az agy pótlása egyelőre még gondokat okoz. Ugyanakkor az utóbbiak keresett árucikknek számítanak a világpiacon, ezért egy valóban meggazdagodni vágyónak komoly problémát jelenthet: miképpen tehetné úgy pénzzé nemesebb szerveit, hogy még ő is részesüljön az így létrehozott gazdagság áldásaiból. A válasz: sehogy!

(Megjegyzem, néha előfordul, hogy az ember nem egyenként árusítja ki a szerveit, hanem egyben adja el magát valamelyik vállalatnak vagy intézménynek. Az adott cég a használatért havonta fizet kölcsönzési díjat – ezt munkabérnek hívják –, míg a szervek el nem kopnak, keze lebénul, látása elhomályosul, gyomra kilyukad, agya kiszikkad, szíve ki-kihagy, és le kell selejtezni az egész árukészletet. Ezt a módszert csak azért nem ismertettem eddig, mert sohasem az Ön meggazdagodását szolgálja.)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top