Archív

ErőMűvház

Makám

Télköszöntő ünnep a kultúra utcájában.

December 16-án első alkalommal rendezi meg Télköszöntő ünnepségét az ERöMŰVHÁZ az Elektrotechnikai Múzeum és az ELTE Pedagógia és Pszichológiai Karának közreműködésével a Kultúra utcájában, a frissen felújított Kazinczy utcában.

A szervezők változatos és színvonalas programokkal, erzsébetvárosi éttermek és kézművesek kirakodóvásásárával, koncertekkel, rendhagyó múzeumi tárlatvezetéssel, tombolasorsolással, és sok más érdekességgel várják nem csak a VII. kerületi vendégeket. A Télköszöntő ünnepség részeként az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának aulájában kreativitást fejlesztő kézműves játszóházat tartanak gyerekeknek, amivel párhuzamosan adománygyűjtésre is sor kerül az épületben. Az adományokat az Igazgyöngy Alapítvány és a Wesley János Óvoda javára ajánlják föl.

Az Elektrotechnikai Múzeum udvarán népi játszóházzal, a múzeumban kiállítással és játékos ismeretterjesztő foglalkozásokkal várják az érdeklődőket. A Kazinczy utcában a BaHorKa Énekegyüttes interaktív táncházi műsora fogja szórakoztatni a kicsiket és a nagyokat. A nap folyamán föllép a Bihari Táncegyüttes és a Sebő Együttes is. A rendezvény záróakkordja 18.30.-tól a Makám Együttes koncetrje lesz.

Helyszín: Budapest, VII.kerület, Kazinczy utca

Időpont: 2012.december 16. 12.00-20.00.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top