Archív

Nyereményjáték

Ne habozzon, tárcsázzon, és Öné lehet egy igazi hamisított útlevél, amellyel egérutat nyerhet a német megszállók elől – Sárközi Richárd Sepercese

Szeretne életben maradni egyetlen hívással? Telefonáljon most, és tippeljen: vajon a németek nyerik a második világháborút? Ne habozzon, tárcsázzon, és Öné lehet egy igazi hamisított útlevél, amellyel egérutat nyerhet a náci megszállók elől. Ne hagyja, hogy csak úgy elkapják, és rögtön agyonlőjék! Ha úgy gondolja, Hitler tudja tartani az erőltetett menetet, küldje a HtlrWIN kódot telefonszámunkra! Ha azonban úgy érzi, a szövetségesek egy új felállással fordítani tudnak, a SzvtsgskWIN kódot pötyögje be, és küldje el nekünk! Tegyen saját kivégzése ellen! Ha most hív minket, akár két darab útlevelet is haza-, illetve külföldre vihet, és akár a férjét/feleségét is megmentheti!

Még többre vágyik? Nem akarja elhagyni a hazáját? Tippeljen, vajon hány millió ember fogja még meggyilkolni egymást! A helyesen tippelők között nemzeti motívumokkal díszített fejfákat és domborművel ellátott sírköveket sorsolunk ki.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top