Archív

Szextelefonáljon!

telefonalo

Unatkozó és pénztelen háziasszonyoknok, gyes-en lévő kismamáknak, munkanélküli lányoknak, asszonyoknak melegen ajánlott módszer a gyors meggazdagodáshoz. (Nógrádi Gábor Hogyan lehetünk milliárdosok? sorozata)

Kell hozzá egy telefon, egy postai engedély, egy kis reklám és egy lihegésben profi női hang kétszáznegyven forintért percenként. Ez utóbbitól, mármint a lihegéstől nem kell megijedni. Akinek kezdetben még nem megy olyan jól, az két telefonhívás között rohanjon el a boltba, hozza el a gyereket az oviból, takarítson, mosson, főzzön, ahogy máskor is szokott. Biztosíthatom, hogy ezután Öntől fog lihegésórákat venni Ciocciolina.

A módszer azért is ideális az otthontartózkodó hölgyeknek, mert telefonálás közben elvégezhetik szokásos házimunkájukat.

Mosogatás, takarítás, portörlés, mosás közben semmi gondot nem okozhat, hogy a szánk elé erősített mikrofonba lihegjük: „Még Cumókám! Még! Még! Gyönyörű!… Te Isten!… Most…! Most…!” Aztán felsikoltunk, kikapcsoljuk a telefont, és elöblögetjük a poharakat.

A gyerekkel való foglalatosság közben csak azért nem ajánlott távszeretkezni, mert a baba belegőgicsélhet a kagylóba, és a hívó fél frászt kap a rémülettől, hogy ő már telefonon át is tud gyereket csinálni.

Kötés, horgolás, varrogatás közben kifejezetten üdítő lehet egy-egy hörgő férfihanggal összesikoltani. Egy sima, egy fordított – „imádom a mungyurkádat!” – egy sima, egy fordított – „Mássz rám! Mássz rám!” – egy sima, egy fordított – „Beljebb! Feljebb!” És 25–30 aktus után kész a pulóver.

Biztosíthatom kedves hölgyolvasóimat, hogy a családtagok nagy megbecsülésben fogják részesíteni kemény és páratlan önfegyelmet követelő munkájáért, amivel jobban keres, mint két polgármester és egy pénzügykutató.

Még az anyósa is rá fog szólni a gyerekre, ha az bekapcsolja a tévét, míg Ön telefonál. „Robika! Halkítsd le! Nem hallod, hogy a mama mindjárt a csúcson lesz? Majd utána felhangosíthatod!”

Jelzem, aki a meggazdagodásnak ezt a módszerét választja, annak állandóan tovább kell képeznie magát. Gyakran kell forgatnia az obszcén szavak szótárát, amelynek a szókészletétől egy árvalányhaj is megmerevedne. Ezenkívül szorgalmasan tanulmányoznia kell a legkülönfélébb típusú pornófilmeket, és gyakorolni az egyes pozitúrákhoz tartozó hörgésfajtákat és sikolyokat.

Végezetül szükségesnek tartom a kedves olvasók figyelmét felhívni egy – nevezzük úgy – munkahelyi ártalomra is. Előfordulhat, hogy ha a szextelefonos hölgyeket életük párja megkéri, hogy ugyan lihegjék már ugyanazt nekik este, amit a telefonban szoktak, akkor félő, hogy az asszony automatikusan rávágja: kétszáznegyven forint plusz ÁFA percenként, kicsim!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top