Archív

Legyen szélsőséges!

fekete szemu

Több évezredes történelmi kutatásaink szerint a „Legyen szélsőséges!” módszer garantáltan biztos út ahhoz, hogy egész életre szóló megélhetést nyújtson Önnek és kedves családjának. (Nógrádi Gábor Hogyan lehetünk milliárdosok? című sorozata)

Módszerünk sikeres, éljen bármikor és bárhol a világon, ahol, legalábbis látszatra, demokratikus politikai rendszert játszanak.

Tegyük fel, hogy a hazájában is ilyesmiről van szó.

A teendő egyszerű. Be kell állnia az egyik táborba, amit a játékszabályok szerint, mondjuk, Kis Pártnak neveznek.

Tegyük fel, hogy a Kis Párt gyűlöli a fekete szeműeket. Úton, útfélen, sajtóban, gyűlésen a fekete szem azonnali betiltását követelik. De legalábbis annak alkotmányba iktatását, hogy a fekete szeműek behunyt szemmel közlekedjenek reggel fél nyolctól este nyolc harmincig. (Azt kérdezik, miért utálja a Kis Párt ezt a szemszínt? Teljesen mindegy. Ez nem logika. Ez politika.)

Önnek egyetlen feladata van, ha valóban gazdag akar lenni, és nem csak elvegetálni a Kis Párt egyik funkcionáriusaként: hangosabban és kíméletlenebbül kell harsognia, mint a többieknek.

A legjobb, ha egy televíziós beszélgetésen például bejelenti, hogy a barna is majdnem fekete. Sőt: fekete, csak sunyi! Megjátssza magát a piszok.

A többi párt, az ellenfelek döbbenten fognak tiltakozni. A „fekete-szeműzést” ugyanis már megszokták, de ez a lebarnítás – demokrácia ide, liberalizmus oda – már sok. A váratlan és szokatlan támadás meglepi őket. A nyilatkozat és a nyilatkozó elítélését követelik. Eredmény: az Ön nevét egy pillanat alatt megismeri az ország, mert meghurcolják, sárral dobálják hála Istennek.

Akármennyire támadják, sohase ijedjen meg. Sőt! Miután látja, hogy a többi párt bekapta a horgot, még elszántabban és arrogánsabban javasolja a barna és fekete szemek kitolását. Hamarosan tapasztalni fogja, hogy sokan még a saját pártja tagjai közül is megpróbálják csillapítani. Nem, mintha titokban nem értenének egyet Önnel, csak félnek a közvéleménytől és pártjuk betiltásától.

Ne hátráljon! Ez már a célegyenes. Feszítse a húrt mindaddig, amíg a demokratikusnak maszkírozott rendszer, a provokációt már nem tudja elviselni és rákényszeríti a Kis Pártot, hogy eltávolítsa Önt az oszlopról, ahol üvöltözik. Sőt: ideális esetben bíróság elé citálják.

Ettől kezdve gyolcspólyában érezheti magát. A pártja saját mártírjának fogja tekinteni. „A mi kutyánk kölyke, csak a fekete (barna) szeműek megbuktatták!!” Ennyi elég, hogy élete végéig zsíros állásban, gazdagságban és békességben éljen. Ámen.

(Megjegyzem: egyáltalán ne zavarja, hogy Önnek is fekete vagy barna szeme van. Olcsó áron, első osztályú kék és zöld kontaktlencséket lehet kapni a tagkönyvvel együtt a pártirodán.)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top