Archív

Pályázat Cseh Tamás emlékére

csehtamas

A 2009-ben elhunyt Cseh Tamás énekes, dalszerző 70. születésnapja alkalmából nem hivatásos előadók, énekesek, együttesek és alkotók számára hirdetetett két kategóriában pályázatot a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ.

A De mi most itt vagyunk, éneket hallgatunk… című kategóriában három Cseh Tamás által szerzett dal előadásával lehet pályázni, az Egy képre gondolok, tudod… című megmérettetésre három fotó, illetve egy videoklip beküldése a jelentkezési feltétel.

„A pályázat hozzájárulhat ahhoz, hogy Cseh Tamás munkássága és életfilozófiája tovább éljen a művészetekben, és a versenyzők művészi alkotásukkal továbbítsák ezt az üzenetet” – olvasható a pályázati kiírásban.

Nevezni november 30-ig a korosi@korosi.org e-mail címre elküldött pályázati anyagokkal, illetve az ezer forintos nevezési díj átutalásával lehet.

A pályaművek előzetes zsűrizése után a legjobb előadók és alkotók meghívást kapnak, hogy produkciójukat a kulturális központ színpadán, élőben is bemutathassák. A zsűri tagjai értékelik az előadott dalok és az előadás egyediségét, hitelességét, illetve a fotók vagy klipek eredetiségét, ötletességét, dalokhoz való viszonyát. A gálaest 2013. január 19-én 18 órakor lesz a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

Az első helyezettek 100-100 ezer forintot, a második helyezettek 50-50 ezer forintot, a harmadik helyezettek pedig 30-30 ezer forintot kapnak.

A részletes pályázati kiírás a www.korosi.orghonlapon olvasható.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top