Archív

Legyünk olimpikonok!

Olimpia bevezeto

Első lépésként a szobatisztaság elérése után néhány évvel választanunk kell egy olimpiai versenyszámot. (Nógrádi Gábor Hogyan lehetünk milliárdosok? sorozata)

Tanácsaim többségét akár ötven-százhúsz éves korban is megfogadhatja a kedves olvasó, mert hazudni, csalni, lopni, korrumpálni idősebb korban is lehet. (Sőt, a korral együtt járó tekintélyesebb külső és a hazai élettapasztalat elősegítheti egy-egy módszerünk sikerét.) Az olimpikonságot azonban korán kell kezdeni. Körülbelül akkor, amikor a többi gyereknek az aranyéremről legfeljebb a nagypapa fájdalmas panaszai jutnak eszébe. Ez a módszer hátránya. Előnye ugyanakkor, hogy mások még csak az első névjegyüket nyomtatják, amikor tőlünk már autogramot kér a bankpénztáros.

Addig azonban még akad egy kis tennivaló.

Első lépésként a szobatisztaság elérése után néhány évvel választanunk kell egy olimpiai versenyszámot. Ez módszerem kulcspontja. Egyáltalán nem mindegy melyik sportágra voksolunk. Ha megengedik, a teniszt vagy a focit ajánlom, mert kenunégyessel vagy agyaggalamb-lövészettel kissé macerás milliókat összeszedni.

A sportág kiválasztásától egyenes út vezet a tízjegyű bankszámlákig. Persze csak akkor, ha a tanácsaimat megfogadják. Ami igazán nem nehéz.

Először is: napi nyolc-tíz órát edzünk hat éves kortól huszonhat éves korig minden hétköznapon, plusz vasárnap. Felkelés reggel négykor, lefekvés este nyolckor, futás, úszás, lovaglás, spanyolcsizma, kerékbetörés.

Másodszor: tudományos étkeztetés, azaz korpa, csalántea, szójapörkölt, forralt víz, vitamininjekció, majd egy füstölt csülökkel készült sólet megtekintése az első aranyérem után.

Harmadszor: edzőnk lelkileg is felkészít minket a versenyekre. Gyakorlatilag: „fuss, mert szétváglak! Ússz, mert belefojtalak! Ne lazsálj te piszok! Megnyered, vagy meghalsz!…” Durr, egy pofon, farba rúgás, nadrágszíjtechnika.

Negyedszer: nemi élet sztornó, az alkohol méreg, dohány, mint fizetőeszköz, élvezd, ha pisilhetsz.

Ötödször: minden versenyt megnyerünk a nyékládházi korosztályostól a világbajnokságig. Ha mégsem, akkor kaloda, deres, vesszőfutás, média.

Hát ennyi az egész.

Ez az egyenes út az olimpiai bajnoksághoz.

Tanácsaimat ingyen adom. Nem várok hálát.

Bár nem volt könnyű.

Tessenek megpróbálni féloldalt fekve írni.

Teljesen elzsibbadtam.

Mindegy. A hazámért ezt is.

Ha a tanácsaim alapján csak egyetlen olvasóm olimpiai bajnok lesz, már megérte.

Nem éltem hiába!…

Csak egyet kérek… Csak egyet, ha lehet…

Kérem, ne felejtsenek el!…

Ne felejtsenek el a nyereségükből húsz százalékot átutalni a bankszámlámra.

{jcomments on}

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top