Archív

Kellemes utazást!

…tárt karokkal várják Önt és családját a helyi jól felszerelt kínzókamrákban. – Sárközi Richárd

Kellemes utazást!

Kedves Hölgyem/Uram, úgyis mint leendő ügyfelem, szeretettel köszöntöm Önt. Engedje meg, hogy bemutassam cégünk legexkluzívabb ajánlatát: a DIKTÁTORTÚRÁT. A világ bármely helyére eljuthat velünk, ahol véreskezű diktátorok uralkodnak! Vegyen részt egzotikus wellness túránkon, amelyen tárt karokkal várják Önt és családját a helyi jól felszerelt kínzókamrákban. Az éheztetéstől a mindennapi eszméletlenig verésen keresztül egészen a megerőszakolásig kényeztetik Önt és szeretett családtagjait felkészült kollégáink.

Ez sem elég Önnek? Ismerkedjen meg a tümerisztáni vendégszeretettel, és élvezze a bezártságot! Ha most befizet all inclusive szolgáltatásunkra, egy komplett tortúracsomagot kap tőlünk, amelyben az Öné:

– a mindennapos, kiadós testi fenyítés és megalázás,

– a végtagjai lassú eltávolítása életlen eszközökkel.

Sőt, akár végignézheti egész családja kivégzését!

Fizessen be pluszcsomagunkra, és több hetes kínzókúrán vehet részt, amelynek a végén garantáljuk, hogy saját anyját elárulva öblöget majd önnön fekáliájával kevert vérével.

Kellemetlen időtöltést kíván Önnek a DIKTATOUR Travels!


Reklám


Elfogytak a bankjegyei? Üres a pénztárcája? Vegyen pénzt!


Akciós pénzek csak most, csak Önnek. Kihagyhatatlan ajánlatunkban egy ezerforintos már csupán 1499 Ft-ért az Öné, 2998 Ft-ért pedig két ezrest is magával vihet, és pénzpéldányonként egy-egy Mátyás-portréval lesz gazdagabb. Saját, egyedi gyártású bankjegyeket kap megkülönböztető kóddal és minden gyerek kedvencével: a biztonsági szállal, ami csak speciális UV-fényben látszódik. Nincs többé pénzhiány, nincs többé üres pénztárca! Vegyen pénzt most!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top